D. Snop 51. (p.)
O. Puk 90.
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany vyrovnaly v závěru utkání, bod navíc pro Rejšice


Branky


51. D. Snop (p.) , 90. O. Puk - 31. Z. Bělík , 60. M. Sabol
0

Poříčany - V případě výhry za tři body by se Poříčany dostaly právě před svého soupeře, to se ale i vzhledem k prohranému prvnímu poločasu nepovedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělík zařídil Rejšicím poločasové vedení

Poříčany nastoupily do utkání v oslabené sestavě bez tří hráčů základu. Chyběli Brahimi, Pařízek a Holler. Navíc jim nevyšel úvod zápasu podle představ. Rejšice měly během prvních pěti minut dvě gólové šance, které v obou případech zneškodnil Klíma po střelách Bělíka a Zikmundy.

 

Hosté působili lepším dojmem, byli silnější na míči. Byli rychlejší a také přesně kombinovali. Po jedné kombinaci byl na konci Bělík, který v 31' poslal svůj tým do vedení - 0:1. 

Vyrovnání ve třetí minutě nastavení

Druhý poločas měly Poříčany v 51' výhodu v podobě pokutového kopu, který po faulu na Puka zahrával Snop. Nemýlil se a srovnal - 1:1. Domácí si poté vytvořili velký počet standardních situací, ale nedotáhli nic do gólového konce.

 

Po hodině hry po rychlém brejku Rejšice znovu vedly po přesné střele Sabola - 1:2. Čtvrthodiny před koncem utkání chyboval stoper hostí, Stárek mu míč vypíchl a šel sám na brankáře, ale Nováka nepřekonal.

 

Vyrovnání domácích přišlo za pět dvanáct. V 93' zahrával přímý kop Puk a jeho rána skončila až v sítí - 2:2.

V sedmé sérii rozhodl hostující Sameš

V první sérii úspěšní domácí Koula i na druhé straně Bělík. Taktéž ve druhých pokusech se trefili oba hráči, Puk i Kopecký. První selhal domácí Snop, když nastřelil tyč a Sabol proměnil.

 

Situace se změnila záhy, když nedvěd bezpečně proměnil a Pečínka nedal. Srovnáno. Posledními před náhlou smrtí byli Janda a Korejza, oba pokusy skončily za zády brankářů. Úspěšní byli i Hampl s Jonem.

 

V sedmé série nedal Kmoníček a bod navíc zajistil Rejšicím Sameš. 



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
FIlip Stárek: "Jsme rádi za zlatý bod, když jsme vyrovnávali v samém závěru. Teď se musíme soustředit na zápas ve Slaném."

SK Rejšice
Karel Uhlík, asistent trenéra: "Měli jsme jasně vyhrát, nebudu reagovat na rozhodčí, ale je vidět, že prostě jak proti těmto týmům nedáte šance, které máte, tak nevyhrajete. Soupeř počítá, že jim pánové rozhodčí pomůžou , jinak na to nemají. Nevím už, kdy tohle skončí. Upřímně už mě to nebaví."



Sestavy


SK Poříčany
J. Klíma [-] - D. Snop [-] , S. Netolický [-] , J. Prejsek [-] , L. Mužík [-] (71. F. Stárek [-] ) , J. Koula [-] , P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , L. Hampl [-] , D. Nedvěd [-] , O. Puk [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - R. Kopecký [-] , V. Pečínka [-] , O. Jon [-] - A. Fingerhut [-] (73. V. Hlaváč [-] ) , J. Sameš [-] , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] - F. Klíma [-] (57. M. Sabol [-] ) , F. Kořínek [-] (82. M. Karela [-] ) , D. Zikmunda [-] (90. M. Korejza [-] )

ŽK: 56. J. Prejsek - 41. A. Fingerhut .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.