2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zůstaly tři body ve Lhotě


Branky


0

Lhota - V prvním jarním krajském derby na Kladensku zavítalo do Lhoty Slaný. To zaspalo začátek utkání a rychle inkasovalo a nakonec po dvou výhrách v řadě prohrálo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácích

Domácí začali zápas náporem a získávali jednu standardku za druhou. Po jednom z rohů ve 3' šli také do vedení, když nepříliš prudce, zato velmi přesně hlavičkoval Neumann a Sedlák na míč směřující k jeho levé tyči přeze všechnu snahu nedosáhl.

 

Vyznamenal se ale ve 20' poté co Kudela parádní přihrávkou uvolnil Danylycha, jehož střelu hostující brankář vyrazil. O dvě minuty později trestný kop slánského Galbavého postrádal více přesnosti a tak Tůma na druhé straně zasahovat nemusel. Za chvíli si počínal mnohem lépe Šalamoun na straně Lhoty a ve 24' svou střelu z přímého kopu poslal přes slánskou zeď do Sedlákovy sítě - 2:0.

 

Hosté vyzkoušeli domácího Tůmu až ve 37' a to střelou Galbavého, kterou ale domácí brankář pokryl. V závěru poločasu nedokázalo Slaný potrestat chybu domácích v rozehrávce, po střele Galbavého získali jen rohový kop. 

Za překonaného Sedláka zakročila tyč a spoluhráč, poté přišlo snížení

Do druhého poločasu vstoupilo Slaný o poznání aktivněji a v úvodních minutách se hrálo převážně na polovině domácí Lhoty. Vážnější šance však nepřišla. Naopak udeřit do třetice mohli domácí. Nejprve po rychlé akci v 52' zachránila Sedláka dobře postavená pravá tyč jeho brány a v 57' za již překonaného Sedláka zaskočil na brankové čáře stoper Čáblík a odkopl míč směřující do brány do bezpečí.

 

Snížení stavu přišlo v 61', když se k odraženému míči dostal Galbavý a přesnou umístěnou střelou nedal Tůmovi šanci. Na druhé straně pak zahrozil z brejku střídající Primus, ale na Sedláka si se svou střelou na bližší tyč nepřišel. Do šance se pak dostal také hostující Hořejší, jenže hlavou poslal centrovaný míč nad Tůmovu bránu.

 

Deset minut před koncem uvolnil vpravo Tikovský nabíhajícího Ahmeda, ten volil střelu z úhlu, ale přestřelil. V nastavení pak domácí přežili chaos ve svém pokutovém území a slánské barvy se vyrovnání nedočkaly.



Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Ve Lhotě, která se dotahuje na čelo tabulky, jsme předvedli přímo katastrofální vstup do zápas, který nás na jeho konci stál ztrátu všech bodů. O přestávce to od obou trenérů hráči i pořádně schytali a tak druhou půli odehráli mnohem lépe. V derby jsme viděli bojovný fotbal a rozhodčí musel udělit několik napomenutí žlutou kartou (na naší straně 4). Těsně před koncem viděli diváci strkanici více hráčů, ale hlavní arbitr Stránský vše pořešil s nadhledem a tak i její iniciátoři mohli zápas dohrát. Po dvou výhrách doma jsme ze Lhoty odjeli poraženi, bez bodového zisku a Lhota je zároveň prvním mužstvem, na které jsme tuto sezónu neuhráli ani jediný bod. Nyní nás čekají další dva zápasy na slánském hřišti a to se soupeři z konce tabulky (Poříčany a Rejšice). Doufejme, že se naši borci ale vyvarují jakéhokoliv podcenění soupeře."




Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - J. Nedvěd [-] (46. L. Primus [-] ) , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] (78. R. Zlata [-] ) , T. Borek [-] , D. Danylych [-] , O. Popok [-] (62. J. Kabyl [-] ) , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - P. Čablík [-] , J. Maroušek [-] (71. J. Hořejší [-] ) , F. Hansl [-] , P. Volgner [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] , M. Holly [-] , M. Žahour [-] (59. M. Tikovský [-] ) , U. Ahmed [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stránský Martin - NAVRÁTILOVÁ Pavla, VOLDÁN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.