2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:15

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní bodový zisk, kutnohorská Sparta má skalp Libiše


Branky


0

Kutná Hora - Fotbalisté Kutné Hory ve třech jarních kolech nezískali ani jeden bod a svěřenci Radka Kulhánka řešili nepříjemné věci a propad tabulkou. Tuto nelichotivou bilanci chtěli změnit proti Libiši. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Piskač s Kulhánkem jediní střelci utkání

Diváci na kutnohorském hřišti viděli v úvodních pětačtyřiceti minutách svižný fotbal. Hosté v úvodu několikrát pozlobili domácí obranu ze standardních situací. Domácí fotbalisté však závary před svojí brankou ustáli. Naopak na druhé straně napřáhl ze střední vzdálenosti Piskač. Jeho povedená rána zaplula ve 22' do sítě - 1:0.

 

Domácí i nadále hrozili z brejkových situacích. Ve 32' unikl po levé straně Hradílek, míč naservíroval před bránu Kulhánkovi, který podruhé rozvlnil síť za zády brankáře Brožka - 2:0.

Šobr trefil pouze tyč, skóre se již neměnilo

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. V 50' postupoval ze strany na Malého hostující Šobr, ale nemířil přesně. To však bylo na dlouhou dobu ze strany hostí vše. Domácí blok totiž fungoval bezchybně a soupeře do šancí nepouštěl.

 

Čtvrthodiny před koncem zápasu mohl definitivně rozhodnout střídající Cimr, svůj únik ale zakončil jen slabou střelou. Poslední šance zápasu se zrodila v samotném závěru. Nejprve hostující Šobr napálil míč ze standardní situace do tyče, odražený balón pak vracel do brány Stibora, ovšem gólman Malý předvedl skvělý zákrok a udržel tak čisté konto. 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Jak již jsem předesílal, my jsme nehráli špatně ani v zápasech ve Slaném a Lhotě. Nicméně tam jsme zápasy díky individuálním chybám nezvládli. Dnes jsme šli do zápasu s tím, že nemůžeme udělat chybu a také proto, aby lidé viděli, že nehrajeme tak špatně. První poločas jsme zahráli velmi dobře, i když jsme se v úvodních minutách trochu hledali. Dali jsme ale dvě krásné branky. Řekl bych, že se jednalo o góly po akcích, které v tréninku zkoušíme a chtěli bychom je hrát. To je pro nás pozitivní. Ve druhém poločase pod dojmem vedení jsme začali hrát více z obrany a zodpovědněji. Prvních patnáct minut druhého poločasu jsme byli opticky pod tlakem. S příchodem Cimra jsme opět změnili styl a dostali jsme se do hry. Jsme ale rádi za tři body a čisté konto. V situaci, do které jsme se dostali vlastní vinou, jsme body potřebovali. Jsem tedy spokojený."

TJ Sokol Libiš
Martin Pešek: "V prvním poločase jsme se snažili držet balon, ale to se nám dařilo pouze po soupeřovo vápno. Po našich chybách jsme dostali dva góly z brejků. Musím uznat, že soupeř vedl naprosto zaslouženě, protože byl v prvním poločase jednoznačně nebezpečnější. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že pokud chceme s výsledkem ještě něco udělat, tak musíme mnohem více běhat a bojovat. Vytvořili jsme si pár šancí a troufnu si říct, že jsme byli lepší, ale kontaktní gól se nám nepodařilo vstřelit. Závěrem tak soupeři musím pogratulovat k vítězství."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - B. Franc [-] , P. Bílek [-] , V. Piskač [-] (75. M. Wolf [-] ) - J. Nekvinda [-] (90. J. Svoboda [-] ) , L. Marek [-] (66. D. Cimr [-] ) - J. Kulhánek [-] (84. D. Gygal [-] ) , V. Semrád [-] - O. Filipec [-] , O. Matoušek [-] , J. Hradílek [-]

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Dušek [-] , T. Vaněk [-] , P. Novotný [-] , M. Malák [-] , P. Zuskin [-] , M. Šobr [-] , V. Antoš [-] (70. V. Stibora [-] ) , V. Turek [-] , P. Dobrovolný [-]

ŽK: 80. J. Kulhánek , 89. J. Nekvinda - 67. M. Malák , 79. M. Pešek .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Polák Ivo - VYHNAL Karel, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.