Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lídr z Horek prohrál v Novém Strašecí, hattrickem se blýskl Kaválek


0

Nové Strašecí - Po prohře v Nespekách mohli Novostrašečtí napravit nepovedené utkání doma s Horkami. Při pohledu na tabulku byl favorit zápasu jasný, ale opak byl pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vyrovnání zareagoval Kaválek

Vstup do zápasu měli lepší domácí, když se od samého počátku dostávali do šancí. V 5' vyslal Palko ze své poloviny míč za obranu, který si našel Svoboda. Prosadil se přes bránícího hráče, naservíroval do vápna Kaválkovi, který se tváří v tvář Michňovi nemýlil - 1:0. Nyní následovalo několik šancí borců v červených dresech. Se střelou Trnky ze strany si brankář poradil, při střele Ducára měl naopak dobře postavenou branku, když střela domácího záložníka jen těsně minula zadní tyč.

 

V další příležitosti se zjevil Svoboda, a to když ho Ducár vyslal pasem za obranu. Míč si navedl na pravačku, ale střela na vzdálenější tyč neměla potřebné parametry. Skóre mohl navýšit Kaválek a to po akci z pravé strany, když dostal míč do vápna, ale přílišná razance znamenala přestřelení hostující svatyně. Na druhé straně se Korcův centr na zadní tyč nepříjemně točil směrem k brance, kterou nakonec jen těsně minul.

 

Nedáš - dostaneš, a tak udeřilo z ojedinělé šance na druhé straně. Přímý kop zhruba ze čtyřiceti metrů mířil na Šťastného. Tomu chtěl míč z hlavy vzít brankář Doubrava, bohužel pro svůj tým se k němu nedostal, Šťastný ho předskočil a Horky srovnaly - 1:1. Zajímavá situace byla k vidění na druhé straně. Kapek obdržel míč za obranu, Michňa zaváhal, Kapek si jej obhodil a brankář zatáhl za záchrannou brzdu, když pádem pod nohy poslal domácí hráče k zemi. Už to vypadalo na penaltu, ale vše zhatil zdvižený praporek pomezního rozhodčího, který signalizoval ofsajdové postavení.

 

První půle se odehrávala převážně na polovině hostí, kteří se dopouštěli několika nepřesností v rozehrávce, což byla voda na domácí mlýn. Velké množství šancí přeci jen přineslo Novostrašeckým vedení. Kaválek obdržel míč za obranu a ve své několikáté šanci vstřelil svou druhou branku a stanovil tak konečný stav úvodního poločasu - 2:1.

Kaválek zkompletoval hattrick

Druhá polovina byla na šance jednoznačně chudší. První měl exsparťan Nádeníček, ale jeho střela na úrovni šestnáctky orazítkovala pouze tyč Doubravovy branky. Specifický terén nepřál i nadále kombinační hře, ale domácí se s ním poprali o poznání lépe než soupeř. I tak ale většina snažení stejně jako v prvé půli končila většinou nepřesnou finální přihrávkou nebo ji ukončil právě terén.

 

Zejména Kaválek se Svobodou byli při chuti. Prvně jmenovaný nejdříve nechal Michňu, aby zlikvidoval jeho pokus zpoza vápna, v další šanci byl už ale přesný. V 78' ho našel přesnou nahrávkou za vystupivší obranu jeden z jeho spoluhráčů. Autor dvou gólů počkal, až Michňa půjde dolů a dloubákem dostal míč do sítě - 3:1. Ve zbylém čase si domácí vítězství pohlídali a zaslouženě brali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Od začátku zápasu jsme byli aktivnějším týmem, Horky jakoby se hledaly a také dlouho nenacházely. Měli jsme velké množství šancí, v prvé půli jsme ale dokázali proměnit jen dvě. Naštěstí jsme toho nemuseli litovat, neboť jsme ke konci zápasu přidali uklidňující gól a zvítězili. Určitě to je důležitá výhra, která přinese do kabiny větší pohodu, kterou budeme chtít zúročit v dalších zápasech."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Mžourek [-] , L. Palko [-] , P. Svoboda [-] (87. L. Beneš [-] ) , J. Kapek [-] (83. M. Krupička [-] ) , J. Trnka [-] , J. Ducár [-] (76. M. Erba [-] ) , M. Pařízek [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] , J. Horák [-] , Z. Zahálka [-] - M. Korec [-] (68. T. Doležal [-] ) , P. Klain [-] (81. J. Hložek [-] ) , O. Murárik [-] (78. R. Šimek [-] ) , S. Smetana [-] , L. Cepka [-] - B. Nádeníček [-]

ŽK: 58. M. Šťastný , 78. L. Michňa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.