2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný se po dvou odložených zápasech konečně dočkalo, jarní premiéra byla navíc vítězná


Branky


0

Slaný - Po dvou odložených zápasech si Slaný mohlo konečně zahrát. Na svém hřišti přivítalo celek Kutné Kutné a v případě výhry se mohli dostat právě před svého dnešního soupeře. To se také povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v úvodním dějství

V 7' zápasu nastala situace, která je hodná zaznamenání a hned z toho bylo vedení domácích barev. Z pravé strany poslal míč před bránu Hansl, od Vimra se míč dostal k Žahourovi, který měl v tu chvíli parádně nabito a jeho střela po zemi na zadní tyč byla pro brankáře Malého nechytatelná - 1:0. V 9' se na druhé straně hřiště dostal do šance Cimr, ale mířil vysoko nad bránu. 27' byla pro domácí fatální, a to hned dvojnásobně. Za prvé hosté vyrovnali, když Hollyho přeskočil vysoký míč, před Sedláka si naběhl Hradílek a odrazem od tyče vyrovnal stav zápasu - 1:1. Za druhé musel odstoupit ze hry kvůli zraněnému kotníku bek Zelenka.

 

Dvě minuty nato pak hosté byli blízko obratu skóre, když dlouhý míč orazítkoval břevno branky překvapeného Sedláka, který poté musel hasit dorážku, jenže hosté míč zblízka poslali pouze do tyče. Ve 40' po Galbavého rohu prošel míč až na druhou stranu hřiště, Ahmed jej pak vracel zpět před Malého, kde se nejlépe v hroznu hráčů orientoval Hartman a dokázal míč dopravit do kutnohorské sítě - 2:1. O dvě minuty později prolétl dlouhý centr mezi hráči až k Sedlákovi, který jen reflexivně dokázal míč vyrazit na roh. V poslední minutě první půle pak kopali hosté roh a hlavičkující Svoboda Sedlákovu bránu přestřelil jen o centimetry.

Branky se diváci již nedočkali

Deset minut po začátku druhého poločasu se míč dostal doprava ke Galbavému, jehož střelu pak Malý zlikvidoval. V 74' Galbavý utekl po levém křídle, přihrál Ahmedovi a ten předložil míč zcela volnému Hanslovi, ten však svou velkou šanci zazdil, přestože měl dostatek času, poslal míč vedle brány. Patnáct minut před koncem byl v další šanci Maroušek, ale dostal se s míčem mimo střelecký úhel a jeho přihrávku zpět před bránu pak zakončil Galbavý tvrdou střelou, jenže Malý míč vyrazil. V nastavení pak ještě Malého prověřil Hansl, ale skóre se již neměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Konečně nám počasí dovolilo sehrát první jarní mistrák. Těší nás zisk třech bodů o to více, že jsme na něj dosáhli po výhře nad sousedem v tabulce, kterého jsme tak o dva body přeskočili. Utkání sledovaly dvě stovky diváků. Nyní nás čeká „anglický“ týden, protože ve středu přijedou do Slaného první Horky a v neděli cestujeme do Lhoty."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] (27. U. Ahmed [-] ) , F. Hansl [-] (72. L. Stožický [-] ) , J. Galbavý [-] (89. A. Beneš [-] ) , T. Vimr [-] (83. J. Krym [-] ) , M. Hartman [-] , M. Holly [-] , M. Žahour [-] , P. Čablík [-] , P. Volgner [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - J. Svoboda [-] , V. Piskač [-] , B. Franc [-] - L. Marek [-] (87. D. Gygal [-] ) , J. Nekvinda [-] - V. Semrád [-] , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] - O. Filipec [-] , J. Hradílek [-]

ŽK: 18. L. Marek , 86. J. Svoboda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.