Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2018 17:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Galbavý hattrickem vystřelil výhru Slaného v Semicích


Branky


0

Semice - V dohrávce 17. kola by Semice po případné výhře opustily poslední místo v tabulce, to se jim ale nepovedlo a tři body odvezlo Slaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se z vedení radovali pouhé dvě minuty

V úvodní desetiminutovce zápasu se hrálo mezi vápny, ale bez vyložených šancí. Hosté byli o něco aktivnější a pokoušeli se o střelbu ze střední vzdálenosti, jenže pokusům chybělo více přesnosti. Branku netrefili Kubaška, Galbavý ani Vimr a neujala se ani šance Žahoura v 11. min.

 

Ve 35. min. Slánští ztratili na polovině soupeře míč, ten putoval křížem na levou stranu před Sedláka. Z úhlu se pak velice povedenou střelou přes celou bránu trefil Vavřík, když se efektivně zbavil obránce Volgnera. Po první střele domácích na Sedláka se tak měnilo skóre - 1:0.

 

Vedení domácích ale nemělo dlouhé trvání. Ve 37. min. byl před pokutovým územím faulován Galbavý, ten se pak postavil k trestnému kopu. Jeho první střela se od zdi odrazila zpět k exekutorovi a ten napodruhé střelou po zemi k levé tyči Štruplovy brány vyrovnal - 1:1.

Galbavý dovršil hattrick a pomohl k výhře

Po změně stran nejprve hostující Hořejší po rohu hlavičkoval nepřesně a i nadále působili hosté aktivněji a hrálo se spíše na polovině domácího celku. V 59. min. byl s chutí hrající Galbavý opět faulován před šestnáctkou a přímý kop si vzal na starost znovu právě Galbavý. Technická střela pak skončila znovu v sítí, znovu u levé tyče Štruplovy brány, byť si domácí gólman na míč tentokrát sáhnul - 1:2.

 

Domácí se pokusili hru oživit dvojím střídáním. Po pár vteřinách na hřišti využil zmatku v hostující obraně Jareš, který se dostal do zakončení z velkého úhlu. Jeho střelu Sedlák dokázal vyrazit, ale pouze ke Švarcovi, ten ale místo zakončení volil ještě zasekáváčku a o míč přišel. V 77. min. střílel Hořejší po Ahmedově přihrávce přesně do místa, kde stál domácí brankář.

 

V závěru zápasu byli domácí hráči hnáni diváky a trenérem Švarcem za vyrovnáním, to se jim v 80. min. po jednom ataku slánské brány a menším chaosu v obraně podařilo. Po centru Kamlacha skončila tečovaná střela Cásky v síti za Sedlákem - 2:2. Vzápětí se zjevil sám před hostujícím brankářem Vavřík, ale mířil mimo tři tyče. V 86. min. mířil těsně vedle Galbavý, zato v 87. min. se zpoza šestnáctky trefil k bližší tyči náramně a po hattricku znovu poslal slánské do vedení - 2:3.

 

Obavy hostů  pak přinesla 88. min., když fauloval před Sedlákem Hansl a domácí měli standardní situaci z velmi slibné vzdálenosti. Domácí Cáska však poslal míč těsně nad břevno. Slaný v nastavení odvrátilo závary domácích a odvezlo si ze Semic všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Odloženému zápasu předcházely nejrůznější předpovědi a spekulace, mnohdy až úsměvné. Semice jsou totiž poslední v krajském přeboru a snaží se o záchranu, ostatně záchranářské práce znají již z let minulých. Slánští trenéři před zápasem velmi dobře připravili své svěřence na utkání se soupeřem, kterému hrozí sestup. Svědčí o tom i fakt, že jsme utkání odehráli bez obdržených karet. Ve středu to byl odmakaný zápas, který naši hráči zvládli a radost v kabině byla veliká."



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Hobík [-] (72. P. Švarc [-] ) , D. Šimek [-] , J. Vavřík [-] , P. Rychtařík [-] , T. Hromadník [-] , J. Cáska [-] , T. Dudla [-] , M. Novák [-] (46. F. Horejc [-] ) , J. Kamlach [-] , Š. Bříza [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (67. M. Tikovský [-] ) , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , J. Galbavý [-] (92. J. Krym [-] ) , T. Vimr [-] (74. L. Stožický [-] ) , M. Hartman [-] , J. Kubaška [-] , M. Žahour [-] (28. U. Ahmed [-] ) , P. Čablík [-] , P. Volgner [-]

ŽK: 68. T. Dudla .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.