Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky o své výhře rozhodly již do poločasu


Branky


0

Nespeky - Fotbalisty Nového Strašecí nečekalo v Nespekách nic jednoduchého. Proti nebyl jen soupeř, ale také terén. Navíc domácí rozhodli o své výhře už v prvním poločase a přiblížili se vytoužené záchraně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólový uragán Nespek, dvakrát se trefil Mikolanda

Vstup do zápasu byl pro Novostrašecké děsivý, snový pro Nespeky. Ve 2' se z hranice vápna trefil přesně k tyči Mikolanda po přihrávce Klauze - 1:0. O tři minuty později se domácí radovali znovu, když defenziva hostí byla v bránění laxní a toho využil střelou z vápna Večera po nabídce D. Pešty - 2:0. Nespeky nepolevily a tlačily dále. Dopředu byli hosté bezzubí, kdežto před brankou Peška bylo stále rušno. Další šanci měl Cvrček, ale zakončoval těsně vedle.

 

Ve 30' se skóre měnilo znovu, to když Pešek odkopl těsně před Mikolandou do autu. Toho se ihned ujali domácí, využili nepozornosti hostujících hráčů a následný centr Klauze dopravil na hranici ofsajdového postavení z malého vápna do sítě D. Pešta - 3:0. Před Drážkem se v ojedinělé šanci zjevil Kaválek, jeho střela z dobré pozice šla ale vedle. Neúspěšný poločas pro svěřence Miroslava Procházky korunoval pět minut před přestávkou po kolmici Iheanacha samostatným nájezdem a přesným zakončením k tyči Mikolanda - 4:0.

Pešek za svá záda už další míč nepustil

Ve druhé půli opadla domácí aktivita vzhledem k vysokému vedení, naopak Novostrašečtí se dostávali více do hry a i do šancí. Nepřesnosti z prvního poločasu byly pryč a gólman Drážek měl co na práci. V klasickém zimním počasí ho zaměstnával nejčastěji Kaválek střelami zpoza vápna, ale buď byl brankář na místě a nebo střele chybělo pár centimetrů. V dobré příležitosti se zjevil i Svoboda, ke kterému propadl výkop hostujícího brankáře a Drážek se musel hodně natahovat, aby střelu vytěsnil alespoň na tyč.

 

Na druhé straně se řítil ze strany do šance Večera, ale Pešek vytěsnil jeho pokus na rohový kop. Další zákrok si připsal mladý brankář, který přestoupil těsně před začátkem soutěže z divizního SK Rakovník proti odražené střele Klauze, kterou na poslední chvíli taktéž dokázal vytěsnit na roh. Poslední zákrok si připsal po rohovém kopu, když na zadní tyči dostal příliš prostoru Krejza, ale i s jeho pokusem si dokázal poradit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Marek Večera: "Bylo velmi důležité, že jsme dali dva rychlé góly, to asi rozhodlo celý zápas. Navíc jsme do půle přidali další dva, což bylo super. Soupeř na mě působil velmi odevzdaně. V kabině jsme si řekli, že nic nevypustíme a zkusíme přidat další góly, ale ve druhém poločase se úplně vytratil pohyb a hra už nebyla podle našich představ. Na druhou stranu mě těší, že jsme opět nedostali gól. V součtu s podzimem je to už čtvrtý zápas v řadě. Myslím si, že naše hra má dobrou organizaci, v brance je skvělý Venca Drážek, a v útoku můžeme spoléhat na Petra Mikolandu, což je pro nás obrovský přínos a to nejen na hřišti, ale i v kabině anebo na tréninku. Současně bych chtěl poděkovat všem, kdo se podíleli na přípravě hřiště. Ráno jsem si sám myslel, že se hrát nebude, ale hřiště bylo připravené skvěle, takže díky."

TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Utkání se hrálo na zasněženém hřišti za velmi nepříjemného počasí. Dle slov hlavního sudí bylo ale hřiště v naprosto skvělém stavu, ale na to ať si udělá každý svůj názor. Vstup do zápasu byl nebál bych se říci strašidelný, neboť po pěti minutách prohrávat 2:0, to se zkrátka nesmí stávat. V poločase se ukazatel skóre zastavil na čtyřce, ale dva góly byly minimálně z hraničního ofsajdu. Druhý poločas domácí polevili a je škoda, že nám tam alespoň něco nepadlo. Za druhou půli jsme si minimálně jeden gól zasloužili vstřelit, ale bohužel."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , T. Krejza [-] , D. Cvrček [-] , M. Burian [-] - D. Pešta [-] (85. M. Hanuš [-] ) , F. Iheanacho [-] (66. M. Voráček [-] ) , M. Klauz [-] , L. Braný [-] , M. Večera [-] - P. Mikolanda [-] (75. R. Vojkůvka [-] ) -

TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Mžourek [-] , L. Palko [-] , J. Kapek [-] (72. T. Ludvík [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , L. Beneš [-] , M. Erba [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Polák Ivo - VYHNAL Karel, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.