3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2018 17:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly, tři body pro Tuchlovice


Branky


0

Tuchlovice - V dohrávce 17. kola porazily Tuchlovice na svém hřiště favorizované Klíčany a výrazně vylepšily své postavení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejedlý poslal hlavou svůj tým do vedení

Do sestavy domácích se vrátili zkušení hráči v čele s brankářem Šimkem, posilou Radou nebo Kedroněm a také stoperem Nejedlým. Byl to právě Nejedlý, který již ve 4. min. poslal domácí do vedení po rohovém kopu a přesném zakončení hlavou - 1:0.

 

Klíčany poté několikrát sahaly po vyrovnání, ale obrana Tuchlovic i s brankářem odolaly. Nejprve šel sám na Šimka Hájek po přihrávce Jurčíka, ale své sólo nedokázal zakončit vstřelenou brankou. Domácím pomohla i tyč po střele Malíka. Po půlhodině hry vyrazil Šimek střelu Bellady.

 

V závěru prvního dějství se naskytla příležitost pro domácí po špatné rozehrávce Hájka, ale z dobré pozice nedokázali ani zakončit. 

Kraus pečetil výhru Tuchlovic

Hosté chtěli srovnat, ale to, co si řekli, zůstalo pouze v kabině a nepřeneslo se na hřiště. Nedostávali se téměř do šancí.

 

Naopak Tuchlovice vyučovaly. V 75. min. po spolupráci s Chaloupkou napřáhl z pětadvaceti metrů Kraus a vymetl šibenici Zamazalovy svatyně - 2:0. Poté přišla snad jediná šance Klíčan z druhého poločasu. Těžký míč trefil z první Jalaghonia, ale mířil pouze nad Šimkovu branku.

 

V 84. min se trefil po centru za pomocí tyče podruhé v utkání Kraus a stanovil tak konečný výsledek - 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Prokletí, že prvních dvacet minut spíme a nesoustředíme se na zápas bylo i tenhle zápas a z první akce po rohovém kopu jsme dostali gól. Poté jsme měli pár dobrých příležitostí, ale domácí víc chtěli a hlavně nás porazili bojovností. Musíme na tenhle zápas rychle zapomenout a soustředit se na sobotní zápas proti Horkám, které moc dobře známe. Musíme tam předvést větší týmovost a hlavně bojovnost po vítězství. Jak hodnotím a chválím poslední zápasy rozhodčí, tak tentokrát je bohužel pochválit nemůžu."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - M. Fitko [-] , V. Kraus [-] , J. Kala [-] , M. Brnovják [-] (87. J. Červenka [-] ) , Z. Rada [-] (46. Š. Procházka [-] ) , P. Hafenrichter [-] , M. Kedroň [-] , D. Chaloupka [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] (81. M. Socha [-] ) , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , Š. Vošta [-] (78. J. Horák [-] ) - T. Buldra [-] , T. Petříček [-] (58. D. Minha [-] ) , P. Hájek [-] , Z. Malík [-] - V. Bellada [-] (57. V. Jalaghonia [-] ) , J. Předota [-] (80. T. Krimlák [-] ) -

Počet diváků: 130. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - PUDIL Václav, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.