V. Ševr 26. (p.)
V. Šilhavý 44.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 10:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbramský Spartak si poradil s Hvozdnicí


Branky


26. V. Ševr (p.) , 44. V. Šilhavý
0

Příbram - Domácí tým si chtěl napravit reputaci po porážce v Berouně, ale čekala je Hvozdnice s Lukášem Mrázem a Lukášem Třešňákem v sestavě. Pro Hvozdnici to byl po odloženém utkání s Tuchlovicemi první zápas a určitě na něj budou chtít co nejrychleji zapomenout. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ševr se Šilhavým zajistili dvoubrankové vedení

Díky sněhové a mrazivé noci se první domácí jarní zápas Spartaku hrál na umělé trávě. Tým Hvozdnice se vyznačuje zkušeností a fotbalovou kvalitou, ve středu má skvělého střelce a jednoho z nejlepších hráčů Třešňáka. Příbramský celek je naopak stále ovlivněn chřipkou a vsadil na mladší a o to pohyblivější hráče. Začátek zápasu byl vyrovnaný. První gólovou možnost si vytvořili hosté právě Třešňákem, ale Solnař byl ve střehu a střelu kryl. Zhruba po patnácti minutách převzali iniciativu domácí a ohrožovali branku soupeře. Zleva i zprava se dařilo přečíslovat hosty a nebezpečné centry létaly do vápna z nohou Machače a Červeňáka.

 

Přicházely standardní situace a po jednom z rohů byl ve vápně faulován Klemš. Spartak dostal tedy ve 26' výhodu penalty a Ševr ji bezpečně proměnil - 1:0. Nadále si Příbramští vytvářeli možnosti a několikrát zahrozil po hezkých akcích se spoluhráči aktivní Morav. Své šance neproměnili ani Šilhavý s Bábíčem, proti byl svými zákroky Hajnal. Velké problémy měla hvozdnická defenziva po rohových kopech, ale navýšit vedení se domácím nedařilo. To se povedlo až v závěru poločasu po jednom z dalších rohových kopů. Machač nacentroval do pokutového území a i s trochou štěstí se prosadil Šilhavý - 2:0.

Šance byly, ale branka již nepadla

Diváci očekávali hostující nápor, ale to domácí hráči nedovolili. Dvoubrankové vedení bylo pro Spartak pro druhý poločas velmi povzbudivé. Izolováním Třešňáka v zakládání akcí hostů a jejich rozvíjení si výborně splnil M. Rampa svůj úkol a tím svému týmu skvěle pomohl. Přesto se Třešňák do dvou možností dostal a prokázal tak své kvality, obě situace hodně zaváněly gólem. Poprvé ho vychytal opět skvělý Solnař, krerý byl zvolen diváky nejlepším hráčem uplynulého kola. V druhé šanci připravoval pro Mráze, jemuž chyběl k zakončení krok.

 

S přibývajícím časem se do šancí dostávali více fotbalisté domácího týmu. Šance bylo několik, ale Matějka, Vašek, Voříšek a ani Bábíček nerozjásali své příznivce potřetí. Když se neprosadil po závaru ani mladý Klemš, hosté si ulevili a Příbramští mohli slavit zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Těžko hledat v tomto zápase individuality. Tento zápas vyhrála týmová práce a je třeba pochválit celý tým, organizovaný zkušeným Ševrem. Je třeba ocenit přístup navrátilce Machka, který nám výrazně pomohl s vyztužením obranné činnosti. Vážíme si těchto tří bodů právě proto, že na mužstvu bylo vidět zapálení pro hru a velká soudržnost při tolika absencích způsobených nemocemi. V neposlední řadě nás velmi těší i uhájená nula, což je odměna brankáři za jeho výkon. Důležitým faktorem byl i fakt, že noční připomenutí zimy hrál do karet spíše našim lehkonohým hráčům a dokonale toho využili. Věřme, že se tento zápal a bojovnost přenesou i do dalších bojů a pokusíme se překvapit třeba už příští týden favorizované Klíčany."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , D. Morav [-] (71. O. Matějka [-] ) , A. Bábíček [-] , V. Šilhavý [-] (51. M. Vašek [-] ) , J. Voříšek [-] (88. J. Opička [-] ) , D. Klemš [-] , V. Ševr [-] , T. Machek [-] (80. J. Trefný [-] )

SK Hvozdnice
J. Hajnal [-] - M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , D. Petschl [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , T. Němec [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 42. T. Machek , 56. M. Vašek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.