4:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2018 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý obrat Poříčan v deseti lidech


Branky


10. D. Snop , 83. P. Janda , 86. L. Holler - 41. Š. Jareš , 71. D. Šimek , 76. M. Koštíř
0

Poříčany - Poslední tým tabulky přivítal na svém hřišti v okresním derby předposlední Semice. Utkání o pomyslných šest bodů mělo velký náboj až do konce. Semice ještě deset minut před koncem vedly o dvě branky, ale ani to nestačilo k výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách

Za krásného počasí před skoro čtyřmi stovky diváků se hrálo krajské derby mezi Poříčany a Semicemi. Kabinu Poříčan nabudila dvojice nových trenéru Klíma a Pařízek. To se projevilo první poločas. Na hřišti dominoval jeden tým, ten domácí. Vedení posledního celku mohli zařídit svými pokusy Snop a dva průniky Netolického, ale stav zůstal po těchto momentech bezbrankový.

 

Přesto se početné publikum dočkalo brzké úvodní branky. V 10' doklepl Jandův přesný centr za Chaloupkovo záda Snop - 1:0. Hrálo se ale bojovné utkání, vhodné pro derby. V závěru poločasu dokázali hráči Semic z ojedinělé šance vyrovnat Jarešem - 1:1. To nemuselo být s góly v prvním dějství vše, ale domácí Kmoníček gólovou šanci neproměnil.

Heroický závěr Poříčan

Druhý poločas začal vyloučením. V 55' uviděl domácí kapitán Puk za svůj zákrok v pokutovém území červenou kartu a Semice měly možnost z pokutového kopu otočit vývoj utkání. Horejcovi se nepovedlo se proměnit, o což se skvěle postaral Klíma a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu. Poříčany byť oslabeny o jednoho hráče, se snažili hrát a byly lepším týmem. Poté ale hosté v rozmezí pěti minut vstřelili dvě branky a zdálo se být rozhodnuto.

 

Nejprve se v 71' prosadil Šimek – 1:2. O pět minut později si vybral slabší chvilku brankář Klíma a po špatné rozehrávce daroval gól pro Koštíře - 1:3. Poříčany ale chtěli s výsledkem něco udělat i v deseti lidech. Průnik Jandy ještě gólem neskončil. Utkání se přehouplo do poslední desetiminutovky a děly se věci. Na hřišti bylo jedno mužstvo. V 83' snížil právě aktivně hrající Janda - 2:3. Z další šance v 86' se o vyrovnání postaral krásnou ranou Holler - 3:3. A tak se šlo do penaltového rozstřelu.

Dokonán skvělý obrat

V penaltové loterii zachytal skvěle Klíma a protože všichni střelci Poříčany proměnili, zůstali dva body v kabině domácích, Rozhodující penaltu zahrával Lukáš Holler.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
FIlip Stárek: "Bohužel jsem sledoval utkání z lavičky kvůli zdravotním problémům. Na utkání jsme se velice těšili, je to přece jenom derby a přálo nám počasí a přišlo hodně diváků. Máme nové trenérské duo a kluci šli do utkání s čistou hlavou. Ve druhém poločase jsme přišli o vyloučeného Ondru Puka, z mého pohledu jsem červenou kartu v utkání očekával, bohužel to bylo u nás. Výborný výkon podal Petr Janda, který byl jeden z nejlepších na hřišti."




Sestavy


SK Poříčany
J. Klíma [-] - L. Hampl [-] (58. A. Kopecký [-] ) , J. Koula [-] , P. Janda [-] , F. Kmoníček [-] , D. Nedvěd [-] , D. Snop [-] , O. Puk [-] , S. Netolický [-] , L. Holler [-] , V. Pařízek [-]

AFK Sokol Semice
J. Chaloupka [-] - Š. Jareš [-] (67. M. Koštíř [-] ) , D. Šimek [-] , M. Novák [-] , J. Kamlach [-] (42. T. Holan [-] ) , Š. Bříza [-] , F. Horejc [-] , T. Hromadník [-] , J. Novotný [-] , P. Hobík [-] (59. J. Vavřík [-] ) , P. Švarc [-]

ŽK: 25. D. Snop , 54. V. Pařízek , 57. L. Hampl , 61. J. Koula , 89. S. Netolický - 25. Š. Bříza , 78. T. Holan . ČK: 55. O. Puk .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Čermoch Jakub - MRÁZEK Radek, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.