2:1
(1:1)
22. M. Fitko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2018 17:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Mráze otočily vývoj zápasu s Tuchlovicemi


Branky


47. L. Mráz , 59. L. Mráz - 22. M. Fitko (p.)
0

Hvozdnice - Středeční dohrávka sousedních týmů ve spodní části tabulky se odehrála na velmi dobře připraveném hřišti. Tuchlovice šly do vedení penaltovou trefou, ale Mráz pak dvěma góly ukázal, proč je právě on tahounem Hvozdnice, která brala 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Fitkovu penaltu odpověděl dvakrát Mráz

Sousední týmy v tabulce odehrály vyrovnanou partii. Zpočátku to byly Tuchlovice, které byly mírně aktivnějším týmem. Gólovou radost ochutily ve 22' po penaltě, kterou proměnil Fitko - 0:1 Další branky se příchozí diváci již nedočkali, a tak šli hosté do kabin s nejtěsnějším vedením.

 

Do druhého poločasu šli hosté s jasným cílem. Pokusit se udržet vedení a ideálně přidat uklidňující gól. Domácí to měli naopak. Ti chtěli co nejdříve vyrovnat a zápas v nejlepším otočit na svou stranu. Začátek to byl pro Hvozdnici přímo snový, neboť hned po poločasové pauze srovnal svým prvním zásahem Mráz - 1:1. O deset minut později se domácím cíl vyplnil. Byl to opět Mráz, který podruhé překonal Pospíšila a poslal svůj tým do vedení.

 

Do vedení, se kterým již Tuchlovičtí nedokázali nic udělat. Možná by zápasu slušela více remíza, ale Hvozdnice si připsala důležité tři body a dotáhla se tak bodově na svého soupeře.



Ohlasy k zápasu



AFK Tuchlovice
Karel Příhoda, trenér: "Zápas se odehrál na velmi dobře upraveném hřišti. Snažili jsme se odehrát utkání v dobrém tempu, domácí jsme mírně přehrávali a snažili se hrát aktivně. Vedli jsme po penaltě Fitka, ale domácí mají ve svém kádru dvě velké osobnosti - Mráze a Třešňáka, kteří nakonec v souboji dvou vyrovnaných týmů rozhodli. Utkání by slušela remíza, ale bohužel pro nás to nedopadlo."



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - L. Stracený [-] (90. J. Neumann [-] ) , M. Tomanec [-] , M. Novák [-] (31. L. Obermajer [-] ) , O. Hodosi [-] , D. Petschl [-] , M. Dolejš [-] (42. M. Matys [-] ) , L. Třešňák [-] , T. Němec [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Kedroň [-] , Š. Procházka [-] (66. J. Červenka [-] ) , J. Kala [-] , M. Pudil [-] , D. Chaloupka [-] , M. Cabejšek [-] , M. Brnovják [-] , P. Hafenrichter [-] , J. Tirol [-] , M. Fitko [-]

ŽK: 50. T. Němec , 87. M. Matys - 15. P. Hafenrichter , 40. J. Kala , 58. M. Brnovják .
Hráči zápasu: L. Třešňák , L. Mráz .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Sixta Jakub - ASNÍK Daniel, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.