0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 15:00

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Rejšic nestačili na Klíčany


Branky


0

Benátky nad Jizerou - Pro nezpůsobilé hřiště v Rejšicích bylo utkání Krajského přeboru tohoto týmu s Klíčany sehráno na umělé trávě v Benátkách. Více spokojeni mohli být hráči Klíčan, kteří svého soupeře zaskočili hned v úvodu a utkání dovedli do zdárného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod Klíčan

V samém začátku utkání lovil brankář Novák míč ze své sítě. Klíčany se dostaly do vedení hned ve 2' zásluhou Šelichy, který si zpracoval těžký míč od Hájka a nůžkami poslal míč do branky - 0:1. Vzápětí měli hosté další obrovskou šanci, Předota se ocitl sám před Novákem a ten skvělým zákrokem zachránil svůj tým od druhé inkasované branky.

 

Ve 21' byl Novák krátký na střelu z dvaceti metrů z kopaček Buldry, který se dostal k odraženému míči a z jedničky ho napálil do sítě - 0:2. Do konce poločasu se Rejšice vzpamatovávaly, postupně hru vyrovnávaly a hledaly cestu k brance Klíčan. Nejčastěji z rohových kopů, ale kontaktní branka nepřišla. Nejblíže byl Fingerhut, ale jeho parádní volej vyškrábl ještě lepším zákrokem na rohový kop Holý. 

Herní převaha bez zakončení

Druhý poločas byl v režii Rejšic, ale pouze co se týče bezvýznamných statistik, jako držení míče a počtu přihrávek. Šance nepřicházely, Klíčany soustředěně bránily svůj náskok. Vážnější šance přišla až v 70' po napřáhu Sabola z přímého kopu, který orazítkoval svou bombou břevno hostující branky a dorážku z hranice vápna vytáhl fantastickým zákrokem Holý. Naopak Klíčany zkoušely hrozit z nebezpečných a rychlých protiútoků, ale branky se diváci již nedočkali.



Ohlasy k zápasu


SK Rejšice
Miroslav Hruška, trenér: "Chyběli nám čtyři hráči, ale na to se nechci vymlouvat. Spíš nám tolik nesvědčilo malé hřiště. Umělá tráva nevadí, ale chtěl jsem sehnat větší plochu. Bohužel nebylo nikde jinde volno. Špatný výkon jsme nepodali, mužstvo má natrénováno a mělo by na tom být lépe než na podzim. Říkat, že cílem je záchrana, by byla jen fráze. Chceme produkovat atraktivní fotbal a hrát co nejvýš."

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Po ne úplně přesvědčivých přípravných zápasech jsme se opravdu na první jarní mistrovské utkání těšili. Věděli jsme, že hřiště je menších rozměrů a že nás čeká plno soubojů. Ponaučili jsme se z podzimu, kdy jsme vždy nechytili začátek zápasu a naopak my byli ten tým, který první skóroval. Myslím si, že vítězství je zasloužené. Snad se tým Rejšic nebude trápit na spodku tabulky, tam určitě nepatří. Musím ještě dodat, že skvělý výkon podali rozhodčí"



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - V. Pečínka [-] , R. Kopecký [-] - Z. Bělík [-] , M. Herman [-] (51. V. Hlaváč [-] ) , L. Kučera [-] , F. Kořínek [-] - M. Sabol [-] , A. Fingerhut [-] , J. Sameš [-] (81. M. Karela [-] ) , O. Jon [-]

TJ Klíčany
P. Holý [-] - J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] , T. Jurčík [-] - T. Buldra [-] , T. Petříček [-] , P. Hájek [-] (86. T. Krimlák [-] ) , R. Šelicha [-] (50. D. Minha [-] ) - J. Předota [-] (78. Š. Vošta [-] ) , V. Bellada [-] (70. V. Jalaghonia [-] ) -

ŽK: 58. Z. Bělík - 36. Z. Malík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nepovím František - PROCHÁZKA Václav, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.