2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

29.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prohra juniorky s Trutnovem


Branky


7

V posledním letošním domácím divizním zápase přivítala pardubická rezerva Trutnov. Hosté šli v zápase třikrát do vedení, které domácí stačili srovnat jen dvakrát. Na jaře tak na stadionu Pod Vinicí ani jednou nevyhráli za tři body a v tomto posledním zápase navíc zbytečně prohráli, když ze zápas nepovedl hlavně obranné čtveřici...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do zápasu vstoupili aktivně a po dvou rozích se hned ve druhé minutě prosadil hlavou po centru neobsazený Kejzlar - 0:1. Domácí šli ale hned za vyrovnáním. Nejprve brankou neskončila akce Šafaříka, poté neplatil gól pro ofsajd. V 7. minutě to již ale přišlo, když střelu Vaška Šťastný vyrazil a dorážka Jiráska hlavou byla gólová - 1:1. Poté se bojovalo převážně mezi vápny až přišla 43. minuta a rychlý brejk Tobiaše po pravé straně, jehož následnou přihrávku před branku si do vlastní sítě srazil Řehák - 1:2. Další vyrovnání skóre přišlo v 58. minutě, kdy Kudrna poslal ideální pas za obranu na Šafaříka, který s pomocí tyče srovnal na 2:2. V 63. minutě však hosté opět podnikli rychlý brejk znovu po pravé straně a následný pas před branku přetavil v gól s pomocí břevna opět Kejzlar - 2:3. Pardubičtí šli poté za dalším vyrovnáním, které by bylo spravedlivým vyjádřením sil na hrací ploše, ale i přes územní převahu se jim to nepodařilo. Naopak hosté měli další dva nebezpečné brejky do otevřené obrany, ale Jech domácí podržel. Za týden k poslednímu zápasu zajíždí rezerva do Brandýsa nad Labem.



Sestavy


FK Pardubice B
M. Jech [-] - M. Řehák [-] , K. Vašek [-] (73. R. Kuneš [-] ) , D. Zelinka [-] , L. Zelenka [-] , J. Jirásek [-] , D. Šafařík [-] , F. Jarosz [-] , J. Gašpar [-] , P. Kudrna [-] , J. Březina [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - M. Kejzlar [-] (76. M. Hejna [-] ) , D. Kovář [-] , J. Matějka [-] , M. Mařas [-] (63. J. Balcar [-] ) , P. Brejcha [-] , P. Holubec [-] , J. Zezula [-] , O. Tobiaš [-] , P. Makovský [-] , J. Handlíř [-] (78. J. Turner [-] )

ŽK: 40. P. Brejcha .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Cichra David - VYHNANOVSKÝ Milan, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích