Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:15

28.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza rezervy ve Mšeně a prohra na penalty


7

K dalšímu zápasu v rámci divizní skupiny C zajížděla pardubická rezerva do Jablonce nad Nisou, kde se v areálu v Břízkách utkala s Jiskrou Mšeno. I přes šance domácích to dlouho vypadalo na plný bodový zisk, ale čtyři minuty před koncem Koblížek vyrovnal. V penaltovém rozstřelu tentokrát byli šťastnější domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup si hosté nemohli přát, když v 10. minutě Jarosz dloubákem za obranu vyzval ke skórování Šafaříka, jenž se nemýlil - 0:1. Ve 23. minutě domácí využili nepřesnosti v pardubické obraně a exligový Nulíček vyrovnal na 1:1. Za dvě minuty mohl skóre otočit opět Nulíček, ale hlavou trefil jen břevno. Ve 27. minutě měli jablonečtí výhodu pokutového kopu, kterou po ruce Řeháka zahrával Rozkovec, ale tu neproměnil! Tři minuty před přestávkou se uvolnil Gašpar a ideální přihrávkou našel Šafaříka, který zblízka usměrnil míč do sítě podruhé - 1:2! Domácí šli ve druhé půli za vyrovnáním, ale do největší šance se dostal v 65. minutě Huf, kterého do sóla vysunul Vašek, ale pardubický útočník tuto šanci bohužel nevyužil. V 69. minutě zahrávali domácí trestný kop, který Nulíček poslal do tyče. V 86. minutě se již Mšeno dočkalo, když se střelou z hranice vápna prosadil Koblížek - 2:2. Hned za minutu se po vyhraném hlavičkovém souboji řítil sám na Masaříka střídající Jirásek, obešel i gólmana, ale na brankové čáře jeho střelu vykopl jeden z vracejících se obránců. Zápas tak dospěl do remízy 2:2 a šlo se do penalt. Až do osmé série všichni hráči proměnili, než šel na penaltu Vašek, který nedal a tak si bonusový bod připsali domácí.

 

zdroj: http://fkpardubice.cz



Sestavy


Jiskra Mšeno
J. Masařík [-] - T. Hartman [-] , L. Brož [-] , D. Nulíček [-] , A. Pelta [-] (83. D. Pařík [-] ) , K. Krejčík [-] , A. Houser [-] , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , M. Hrnčíř [-] (75. D. Svoboda [-] ) , P. Mätzelt [-]

FK Pardubice B
J. Letáček [-] - T. Lněnička [-] , D. Huf [-] , D. Novák [-] (74. M. Barbarič [-] ) , M. Spěvák [-] (60. D. Zelinka [-] ) , L. Zelenka [-] , D. Šafařík [-] (64. K. Vašek [-] ) , F. Jarosz [-] , J. Gašpar [-] (79. J. Jirásek [-] ) , P. Kudrna [-] , M. Řehák [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bačo Ondřej - HŮLKA Lukáš, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích