0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol ve Dvoře podržel skvělým výkonem gólman Vašíček!


Branky


7

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K utkání neodjel gólman Ptáček (nemoc), ale mladý Vašíček svůj tým výrazně podržel a zasloužil se o tříbodový zisk, když v závěru zmařil velkou šanci domácích a jednou mu pomohla i tyč. Hosté šli za svým cílem a vytvořili si řadu slibných gólových šancí, největší měl Zdeňka na malém vápně. Další příležitost měli Herzán a Hundák. Domácí měli velkou šanci ve 36. min., ale střelu Křížka Vašíček bravurně vytáhl.

V poločase si při rozcvičení natrhl Ferčák sval a do hry šel Novotný a na stopera se přesunul Motyčka. Živanice měly i ve druhé půli více šancí, ale gólově se prosadili až šest minut před koncem, když Gorol trefil záda Kakrdy a odražený míč skončil v síti - 0:1. Domácí měli ještě dvě velké šance, ale Vašíček skvěle zachránil.

 

zdroj: https://sokolzivanice.webnode.cz



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
P. Kobos [-] - D. Vitebský [-] (75. D. Knespl [-] ) , M. Kruliš [-] (82. O. Janouch [-] ) , O. Vaníček [-] (46. J. Podolník [-] ) , J. Macháček [-] , M. Hruška [-] (88. J. Dvořák [-] ) , T. Picha [-] , Z. Tauchman [-] , P. Tomeš [-] , O. Ujec [-] , D. Křížek [-]

TJ Sokol Živanice
M. Vašíček [-] - M. Ferčák [-] (46. O. Novotný [-] ) , P. Motyčka [-] , P. Zdeňka [-] , L. Polák [-] (89. F. Pánek [-] ) , M. Hundák [-] , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] , R. Gorol [-] , O. Herzán [-] , D. Pánek [-] (64. M. Ujec [-] )

ŽK: 1. Z. Tauchman - 9. P. Zdeňka , 84. T. Kakrda .
Počet diváků: 358. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů