Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra rezervy v Chrastavě


Branky


7

Pardubická juniorka zajížděla na půdu sestupem ohrožené Chrastavy s obavami, ale dobrý vstup do zápasu a dvě branky do šatny rozhodly o výhře rezervy. O góly se tentokrát postarali sváteční střelci, čímž se dokumentoval dobrý kolektivní výkon, který navíc podpořil bezchybný Šmíd v brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla již ve třetí minutě, kdy Jaroszovu střelu gólman Zoul vyrazil a Barbarič poslal míč do sítě - 0:1.Před pauzou pak v rychlém sledu skórovali Gašpar a Zelenka. Dvacet minut před koncem sice snížil P. Rozmajzl, ale snahu domácích o vyrovnání jako v loňské jarní části nepřipustil střídající Jirásek, jenž přehodil gólmana počtvrté a uzavřel skóre na konečných 1:4 pro hosty. Pardubické béčko tak má již čtyři kola před koncem soutěže o bod více, než v loňské sezoně.

 

zdroj: http://fkpardubice.cz



Sestavy


TJ Spartak Chrastava
M. Zoul [-] - T. Radzinevičius [-] , J. Štajner [-] , L. Čurgali [-] , M. Čuřík [-] , M. Řezka [-] , M. Rozmajzl [-] (65. J. Kouba [-] ) , J. Beneš [-] (58. F. Henzl [-] ) , D. Wolf [-] (58. P. Rozmajzl [-] ) , M. Kopecký [-] , L. Melichar [-]

FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - M. Spěvák [-] , D. Huf [-] , M. Řehák [-] , K. Vašek [-] (66. D. Zelinka [-] ) , A. Rambousek [-] , M. Barbarič [-] (58. J. Jirásek [-] ) , F. Jarosz [-] , J. Gašpar [-] , J. Březina [-] , L. Zelenka [-]

ŽK: 54. T. Radzinevičius .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Plzák Daniel - ŠIMEČEK Libor, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů