Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto po výhře dýchá na záda Živanicím


Branky


8

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké Mýto vstoupilo do zápasu s poslední Vykání s omlazenými a přeskupenými obrannými řadami. Vojtu Černíka v bráně vystřídal Vojta Krátký a namísto kapitána Honzy Dvořáka šel do zápasu Tomáš Rezek, na stopera se tak posunul Lukáš Trnka. Kapitánskou pásku si na levou paži premiérově v divizi navlékl Vráťa Valášek. Po vydařeném posledním zápase v Živanicích přišlo na vysokomýtské tribuny plno lidí s očekáváním povinného a hlavně lehkého vítězství proti soupeři, který bojuje o záchranu. Jenže každý takový fanoušek se šeredně spletl. Zápas začal vlažně z obou stran. Oba týmy potřebovaly v zápase bodovat a tak se začátek nesl ve znamení oťukávání soupeře. Výrazně aktivněji oťukávali domácí, kteří měli míč na kopačkách častěji. Jenže plno nepřesností brzdilo jejich snahu. Jedna taková nepřesnost přišla v 8.minutě, kdy se po chybě v rozehrávce hosté vrhli do brejku, na jehož konci si našel míč ve vápně Krátkého Dalekorej a s přispěním tyče dostal Mýto do stavu, který pod novou trenérskou dvojící ještě nepoznalo  0:1 pro Vykáň. Jenže se ukázal černobílý charakter, když hned o 4 minuty později si na dlouhý aut Martina Fišera naběhl Pavel Štěpánek a nacentroval do vápna, kde se k hlavičce prodral Lukáš Benda. Jeho první pokus ještě gólman vyrazil, jenže pouze do míst, kam se první dostal Benda. Ve 14.minutě tak bylo srovnáno na 1:1. Domácí byli při chuti, vzápětí rozjel parádní akci Tomášek, vybídl Štěpánka, kterého však Sova vychytal. O pár minut později se však už domácí radovali. Ke střele se ve vápně dostal Adam Kopřiva, jeho projektil však Sova vyráží pouze ke Štěpánkovi, který tentokrát v nelehké situaci prostřelil hostujícího gólmana a tak Mýto vedlo 2 : 1. Poté však jakoby se uspokojilo s podařeným obratem a padlo do jakési letargie, kdy jim dlouho trvala rozehrávka, přihrávky jen zřídka našly cíl a velmi ulehčovalo Vykáni přechod do brejků, které hosté hráli výborně. Trestem byla 43.minuta, kdy se nakupilo až příliš chyb najednou. Dva nerazantní odkopy, laxní souboje, pozdní přistupování k hráčům hostí nakonec vyústila ke šťastnému odrazu, kde se nejlépe zorientoval Dalekorej a překonal vybíhajícího Krátkého - 2:2. Minutu před poločasem ještě mohli domácí korigovat, jenže Adam Kopřiva z přímého kopu trefil zeď, čímž poločas skončil. Spokojenější byli jistě hosté a méně spokojení byli hlavně domácí trenéři, ti o přestávce udělali takový průvan, že se musely třást i za hřištěm stojící túje. Světe div se, bylo to znát. Krom chvějících se stromů se chvěla také hostující brána, protože Kopřiva hned v 47.minutě orazítkoval pravou tyč hostující brány.

O minutu později pak dobře Mýto zakombinovalo, kdy se po ose Tomášek- Benda- Kopřiva- Wimmer dostal do velké šance Tomáš Rezek. Místo střely míč zasekl a následně mu ho hostující obrana urazila do zámezí. Další velkou šanci měl v 58.minutě Pavel Tomášek, kterému se po přihrávce Štěpánka, kulatý nesmysl zamotal mezi nohama tak, že si ho nedokázal naštelovat na střelu. Mýtu se rozhodně nedá upřít snaha, jenže scházela lehkost, kterou by se černobílá ofenzíva dostala do obraného bloku soupeře. Na posledních 15 minut hry navolil hostující trenér taktiku “park the bus” a začalo obléhání. Na to se už z lavičky nemohl dívat trenér Radim Fikejz, který se poslal na hřiště. Tři minuty se rozkoukával a poté si našel po rohu hlavičku Valáška, kterou usměrnil přesně za záda Sovy. Poté se už jen šel sklouznout k rohovému praporku a všichni černobílí s ním. Mýto tak deset minut před koncem vedlo 3:2. Svůj náskok si už pohlídalo a ze zápasu vydřelo důležité 3 body. SK Vysoké Mýto se tak dotáhlo na první Živanice a už ztrácí pouze bod ! 

 

zdroj: http://www.skvm.wbs.cz



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Krátký [-] - M. Žák [-] , F. Wimmer [-] , L. Trnka [-] (56. Š. Štanglica [-] ) , T. Rezek [-] (56. V. Kakrda [-] ) , M. Fišer [-] , L. Benda [-] (66. D. Motl [-] ) , P. Tomášek [-] , V. Valášek [-] , A. Kopřiva [-] (90. J. Hájek [-] ) , P. Štěpánek [-] (79. R. Fikejz [-] )

FK Čechie Vykáň
J. Sova [-] - D. Šplíchal [-] , L. Moravec [-] , M. Olmr [-] , F. Říha [-] , J. Dalekorej [-] , P. Beneš [-] , D. Jarolím [-] , V. Žampa [-] (82. M. Dlouhý [-] ) , T. Vobořil [-] , L. Koutenský [-]

ŽK: 34. L. Trnka , 53. F. Wimmer , 73. A. Kopřiva - 36. D. Šplíchal , 54. D. Jarolím , 83. J. Sova , 87. J. Dalekorej .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štuk Jaromír - BABKA Ondřej, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích