Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

24.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany vydřely výhru


Branky


8

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět  je to vydřené vítězství s velmi kvalitním soupeřem. Soupeř s rozestavěním 4-4-2 hrál ze zajištěné obrany s rychlým protiútokem. Velice kvalitní a fotbalová záloha nám dělala problémy. Ovšem nehraje se na držení míče, ale na góly, a ty jsme stříleli my. V 35. min. po brejku do otevřené obrany a skvělé přihrávce Hřebečka dal Maleček na 1:0.
V 66. min. po rychle zahraném trestném kopu Radosty a jeho dlouhém pasu za obranu si Hřebeček skvěle zpracoval míč a zavěsil na 2:0.
 Utkání jsme si zdramatizovali, když v 85. min.  soupeř snížil na 1:2, ale v 90. min. po odkopu Malečka jsme šli tři na jednoho od půlky, Lička přihrál Říhovi, toho vychytal gólman, následnou střelu Velikého vykopl soupeř opět na Říhu a ten vstřelil rozhodující gól na 3:1.
Opět velmi dobře zahrála naše obrana s Víškem v brance. Nepustila soupeře do šancí!!! Skvělé tři body, týmový výkon a příště jedeme do Živanic.

 

zdroj: http://www.fotbal-zbuzany.cz



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - M. Klesa [-] , O. Ksandr [-] , M. Maleček [-] , J. Kordiák [-] - J. Huňáček [-] , M. Lička [-] , D. Radosta [-] - M. Říha [-] , S. Hřebeček [-] (77. M. Veliký [-] ) , M. Kincl [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - T. Kabeláč [-] , M. Kouřil [-] - D. Čada [-] , D. Novák [-] , D. Brunclík [-] (71. L. Trnka [-] ) , O. Kraják [-] - D. Ličman [-] (74. J. Kábrt [-] ) , P. Čihák [-] (67. D. Kuťák [-] ) , P. Jimmy [-] - M. Strasser [-]

ŽK: 7. D. Radosta , 59. J. Huňáček - 4. D. Čada , 40. M. Kouřil , 82. P. Jimmy .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - VNUK Josef, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích