4:1
(2:0)
47. O. Ujec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

21.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Trutnov


Branky


11

Dvoráci po výhře nad Mšenem dorazili také do Trutnova s bojovnou náladou a soupeři plánovali přerušit tři zápasy v derby trvající neporazitelnost. Zajímavostí před utkáním byl i fakt, že ještě nikdy náš vzájemný souboj neskončil remízou. A to se v sobotu dohromady s památnými bitvami v krajském přeboru hrálo už jubilejní 20. derby!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty velmi solidní návštěvě mnoho zajímavých momentů nenabídly. Hrálo se opatrně, ale na domácí straně pomalu přibývaly standardní situace. Jak v nich jsou svěřenci Miloše Dvořáka silní, to nám bohužel předvedli velice brzy. Nejprve diváky roztleskala rána z voleje v 16. minutě, při níž Kovář jen těsně minul Vaníčkovu tyč. Ve 23. minutě Trutnov zahrával už třetí rohový kop, na ten si ukázkově naskočil Kejzlar a nádhernou hlavičkou otevřel skóre – 1:0. 

 

Inkasovaný gól našimi hráči pěkně otřásl a za 11 minut už jsme prohrávali o dvě branky. Šikovný Matějka si na útočné polovině vyměnil míč s Mařasem, úhybným manévrem se zbavil obránců a umístěnou střelou nedal Vaníčkovi šanci na úspěch – 2:0.

 

Až druhý inkasovaný gól jakoby dvorské hráče definitivně probral. Najednou jsme převzali iniciativu a do konce první půle bylo plné hřiště hráčů v červených dresech. Velkou šanci snížit měl Dan Křížek, jeho ránu ale domácí odvrátili a následně byl v šestnáctce skopnut Kruliš. Jasná penalta! K její exekuci se postavil Ondra Vaníček, s jeho střelou si ale poradil gólman Šťastný a k nepochopení všech na stadionu kryl i Vaňousovu dorážku. Po následném rohu mířil Martin Kruliš hlavou těsně mimo tyče a vedle skončil i dalekonosný pokus stejného hráče.

 

Velké naděje nám tak přinesl až začátek druhého poločasu. Akci rozjel neúnavný Kruliš, Tauchman míč nezištně pustil na Křížka a Danův centr proměnil v gól dobře postavený Ondra Ujec – 2:1.

 

Desítky dvorských fanoušků byly hodně slyšet a věřily v další branky. Jenže v 53. minutě do přečíslení unikli Kejzlar s Holubcem a druhý jmenovaný pohotově vrátil Trutnovu dvoubrankový náskok.

 

Po hodině hry mohli snížit Hruška a po něm Karal, navíc po faulu na Křížka nenašel sudí odvahu písknout proti Trutnovu druhou penaltu. O drama mohlo být postaráno. Místo toto přišel v 78. minutě další brek domácích, při němž asistent rozhodčího pustil Kejzlarův přinejmenším metrový ofsajd, a domácí útočník nabídky využil. Čtvrtým gólem definitivně rozhodl zápas, ve kterém Trutnov vyhrál nejen po zásluze, ale hlavně proti našemu celku už počtvrté za sebou.

 

zdroj: http://www.fotbal-dvur.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: Ze tří bodů mám velkou radost, protože ze zápasu jsem měl docela strach. Dvůr má velkou kvalitu, ale myslím, že dnes jsme byli lepším týmem. Vyšel nám první poločas, kdy jsme hráli hodně aktivně a třicet pět minut jsme předváděli dobrý kombinační fotbal, drželi jsme hru ve velkém nasazení a dali jsme dvě krásné branky. Před poločasem jsme ale na chvíli vypadli z tempa a měli štěstí. To, co hosté neproměnili z penalty, je pro mě nepochopitelné. Druhý poločas jsme si řekli, že budeme trpěliví a budeme hrát ze zajištěné obrany. Bohužel se nám nepodařilo zachytit jeden brejk a hosté snížili na 2:1. Bál jsem se, že bude drama, ale kluci se znovu zvedli a dali na 3:1. To byl asi rozhodující zlom. Potom se hrálo nahoru dolu a čtvrtý gól nás uklidnil. Že se nám teď proti Dvoru daří ? Kluci jsou asi víc namotivovaní. Je to ale škoda, že jsme v takovém nasazení nehráli doma s Letohradem nebo ve Vysokém Mýtě, to bychom měli víc bodů, než máme.

TJ Dvůr Králové nad Labem
Milan Ujec (TJ Dvůr Králové nad Labem): „Byl to otevřený a vyrovnaný zápas, ale domácí nás předčili v produktivitě. Šancí jsme měli také dost, zejména ve druhém poločase, bohužel více než jeden gól jsme nevstřelili. V závěru prvního poločasu jsme neproměnili penaltu, což částečně zápas ovlivnilo, nicméně máme zkušenější mužstvo, které by si s tím mělo lépe poradit. Trutnov nás nepřekvapil, hrál to, co jsme čekali, ale chyby jednotlivců nás připravily o lepší výsledek. Myslím, že jsme odehráli jeden z těch nejslabších zápasů v dosavadní jarní části sezony.“



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , J. Matějka [-] , M. Mařas [-] (90. M. Přívratský [-] ) , P. Holubec [-] , M. Káva [-] (79. P. Brejcha [-] ) , J. Zezula [-] (89. J. Handlíř [-] ) , O. Tobiaš [-] (85. T. Groer [-] ) , P. Makovský [-] , J. Turner [-] , M. Kejzlar [-] (90. Š. Landa [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - D. Křížek [-] , M. Kruliš [-] , J. Macháček [-] , V. Karal [-] (87. J. Rejl [-] ) , M. Hruška [-] (65. O. Janouch [-] ) , T. Picha [-] , Z. Tauchman [-] , P. Tomeš [-] (71. D. Knespl [-] ) , O. Ujec [-] (83. J. Dvořák [-] ) , O. Vaníček [-] (57. J. Podolník [-] )

ŽK: 50. P. Makovský , 82. J. Matějka - 65. J. Macháček , 68. O. Ujec , 73. D. Knespl .
Počet diváků: 530. Rozhodčí: Pekař Eduard - KRUPA Jan, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Libor Křelina
Tip experta: remíza

Sousedům v tabulce bude slušet remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů