Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

21.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolín vyzrál na lídra ze Živanic


Branky


5. L. Polák , 9. R. Gorol (p.) , 61. M. Ujec , 80. R. Bukač - 22. M. Vácha , 32. P. Šourek , 39. T. Mlynka , 44. P. Němeček , 69. L. Křelina
11

ŽIVANICE - Kolín v sobotu hostoval na půdě aktuálního lídra divizní skupiny C. Z pozice v tabulce vyplýval před utkáním jednoznačný favorit - Sokol Živanice. Kolínští však nechali papírové předpoklady pouze na papíře a svého soupeře porazili po dramatickém průběhu těsně 4:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Papírovým favoritem utkání byly už jen pro své postavení v čele tabulky divizní skupiny C jednoznačně Živanice. Kolínští však zde chtěli překvapit a také se jim to povedlo. I přes hororový vstup do utkání, po kterém museli dohánět dvoubrankové manko, zvítězili na půdě kandidáta o účast v ČFL těsně 4:5.

Úvod utkání byl pro Kolín jako ze špatného snu. Už v 5. minutě přišel centrovaný míč do vápna a pohotovou střelou otevřel gólový účet Lukáš Polák. Příšerný scénář pokračoval i nadále – v 8. minutě postřehl hlavní sudí hru rukou jednoho z bránících hráčů Kolína a bez váhání odpískal pokutový kop, k němuž se postavil Radek Gorol. Ten z penalty poslal Živanice do dvoubrankového náskoku. Tečku za pro Kolín hororovým scénářem vystavil Milan Vácha, kterému se ve 22. minutě povedlo procpat míč za záda exkolínského Ptáčka a snížit tak skóre na „pouhých“ 2:1. Od tohoto okamžiku přebíralo velení na hřišti hostující mužstvo. O deset minut později přišlo srovnání stavu na 2:2 – Nešpor nacentroval ze standardní situace balon do vápna, kde ho našel připravený Petr Šourek. Kolínští stále zvyšovali svou produktivitu a odměna na sebe nenechala příliš dlouho čekat. Ve 39. minutě dokonali hosté fantastický obrat – přízemní centr vystihl Tomáš Mlynka a dostal Kolín do jednobrankového vedení. Ve své euforii nakopl rohový praporek, za což si vysloužil i žlutou kartu. To nebylo do konce prvního poločasu vše. Rozjetá kolínská mašina se dál řítila na živanickou obranu. Ve 44. minutě vyslal Petr Němeček ránu zpoza vápna, a ta přes mírnou teč nakonec zaplula do sítě a kolínští tak mohli slavit čtvrtou branku, která znamenala dvoubrankové vedení. 

Šest branek v utkání je pro oko nezaujatého diváka skvělá podívaná. A co teprve, když jich padne rovnou devět? O zdramatizování se nejprve postaral Milan Ujec, který vystihl odražený míč od konstrukce Pellegriniho branky a mírným doražením snížil na 3:4. Ovšem Kolíňáci stále neměli dost a dravě jako supi se drali kupředu. V 69. minutě nastaly zmatky v obraně Sokola - jednoho z defenzivních hráčů obral o balon Němeček a přihrávkou před zcela prázdnou branku nabídl příležitost Liboru Křelinovi, který ji s jistotou využil. Dalšího zdramatizování se ujal deset minut před konečným hvizdem Radek Bukač. Živanickým hráčům se nepovedlo vybojovat po snovém úvodu nakonec ani bod a z utkání vychází naprázdno. 

 

Autor: Tomáš Šulc



Sestavy


TJ Sokol Živanice
J. Ptáček [-] - O. Herzán [-] , P. Motyčka [-] , M. Ferčák [-] (46. P. Zdeňka [-] ) , O. Novotný [-] , L. Polák [-] (46. D. Petrus [-] ) , M. Hundák [-] , M. Buriánek [-] (64. R. Bukač [-] ) , T. Kakrda [-] , R. Gorol [-] , D. Pánek [-] (46. M. Ujec [-] )

SK Sparta Kolín
A. Pellegrini [-] - A. Čapek [-] , L. Živný [-] , M. Vácha [-] (86. M. Puk [-] ) , P. Šourek [-] , D. Nešpor [-] , R. Biško [-] , L. Seifert [-] (92. L. Šindelář [-] ) , D. Veselý [-] , P. Němeček [-] , T. Mlynka [-] (65. L. Křelina [-] )

ŽK: 73. P. Zdeňka - 9. P. Šourek , 39. T. Mlynka , 64. M. Vácha , 90. L. Křelina .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Hrkal Václav - URBAN Michal, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Libor Křelina
Tip experta: výhra hostů

I přes velkou pokoru k síle domácího týmu věřím, že potvrdíme naší aktuální formu a zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích