O. Herzán 15.
T. Kakrda 43.
R. Gorol 83. (p.)
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sršni nestačili na Sokoly


Branky


15. O. Herzán , 43. T. Kakrda , 83. R. Gorol (p.)
11

Domácí vedli do přestávky o dvě branky, pak přidali ještě jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Sokoli vlétli na Sršně z Kratonoh vlétli jako špačci na třešně. V úvodu bylo před hostující brankou velké množství závarů mohla, a ty vyvrcholili ve 14. minutě, kdy akci nachytal Ferčák, který nahrával Gorolovi a ten rovnou pálil. Jeho tvrdou pumelici ještě gólman Mačí vyrazil, avšak na Herzánovu dorážku z voleje již byl krátký – 1:0. Gorol byl nadále chuti a o pár minut později přestřelil branku. Řadu akcí zavánějící gólem vymyslel také aktivně hrající Hundák, který hostující obranu pravidelně zaměstnával. Velké příležitosti měli také Pánek a Kakrda. Závěrečný účet prvního dějství však vystavil až druhý jmenovaný dvě minuty před odchodem do kabin, kdy se domácí dostali do přečíslení a rychlý kontr se přes Poláka dostal právě ke Kakrdovi, který úspěšně zakončil – 2:0.

 

Hned v úvodu druhé půle mohl navýšit skóre opět Kakrda, který však v pokutovém území napálil pouze gólmana. I ve druhém dějství měli Sokoli navrch, ale gólové vyjádření se dlouho nedostavoval. Gólman Mačí zachránil hosty i po nebezpečně umístěné střele Pánka, brankově se nakonec domácí prosadili až v samém závěru střetnutí, kdy byl po faulu na Petruse nařízen pokutový kop. Ten s přehledem umístil do brány Gorol a uzavřel tak na konečných 3:0. Vítězství Sokola bylo zcela zasloužené, když po oba poločasy diktoval hru.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
J. Ptáček [-] - O. Herzán [-] (87. F. Pánek [-] ) , P. Motyčka [-] , M. Ferčák [-] , O. Novotný [-] , L. Polák [-] , M. Hundák [-] , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] (77. M. Ujec [-] ) , R. Gorol [-] , D. Pánek [-] (63. D. Petrus [-] )

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - T. Kabeláč [-] , M. Kouřil [-] , J. Kábrt [-] - D. Čada [-] , D. Novák [-] , O. Kraják [-] (82. O. Haupt [-] ) - J. Štoček [-] (65. P. Čihák [-] ) - M. Tulach [-] (46. L. Trnka [-] ) , K. Krejčík [-] (65. D. Brunclík [-] ) , P. Jimmy [-] (46. D. Kuťák [-] )

ŽK: 87. M. Hundák - 47. M. Kouřil .
Počet diváků: 192. Rozhodčí: Matyš Jakub - URBAN Michal, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

redakce fotbalunas.cz

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích