4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany přejely Trutnov


Branky


33. M. Klesa , 51. M. Lička (p.) , 77. R. Dosoudil , 87. S. Hřebeček
11

Report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ale nerodil se lehce. Měli jsme špatný vstup do utkání, kdy soupeř vybojoval dva rohové kopy a měl stoprocentní šanci, kterou naštěstí Víšek vyřešil. Pak se dostal do šance na naší straně Kincl, ale trvalo nám tak dvacet minut, než jsme se chytili. Soupeř hrál jednoduchý fotbal v rozestavění 4-4-2, měl vysoké a rychlé útočníky. Postupem času jsme získavali střed hřiště a vytvářeli si šance - hlavně po standardních situacích. Úvodní gól vstřelil v 33. min. Klesa po krásné individuální akci.


Vyšel nám vstup do druhého poločasu, v 51. min. po sražení našeho hráče v pokutovém území Lička proměnil penaltu na 2:0. V 65. min. soupeř nastřelil tyč, zápas rozhodla nádherná střela Dosoudila v 77. min. Poté Lička trefil břevno a nakonec v 87. min. Hřebeček opět střelou z dvaceti metrů upravil výsledke na konečných 4:0.


Skvělý výsledek, výborně zachytal brankář Víšek, obrana pracovala spolehlivě a směrem dopředu jsme byli neskutečně efektivní!! A navíc se nás drží i štěstí, kéž by to vydrželo!!!!!!!

 

zdroj: http://www.fotbal-zbuzany.cz



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - M. Maleček [-] , O. Ksandr [-] , R. Dosoudil [-] , L. Karda [-] - S. Hřebeček [-] , M. Lička [-] , J. Huňáček [-] (70. J. Kordiák [-] ) - M. Klesa [-] (85. M. Huňáček [-] ) , M. Kincl [-] (81. M. Veliký [-] ) , M. Říha [-] (75. V. Laušman [-] ) -

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - P. Holubec [-] , M. Káva [-] (77. P. Matějka [-] ) , J. Zezula [-] (77. J. Turner [-] ) , O. Tobiaš [-] , P. Makovský [-] , M. Kejzlar [-] (82. J. Handlíř [-] ) , M. Mařas [-] , D. Kovář [-] , J. Matějka [-] , P. Brejcha [-]

ŽK: 37. M. Klesa - 50. D. Kovář .
Počet diváků: 183. Rozhodčí: Dujsík Jiří - FOJTÍK Martin, BRAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích