J. Váňa 49.
O. Ksandr 58. (vl.)
2:3
(0:0)
68. M. Lička (p.)
81. M. Klesa
88. M. Kysela (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:15

19.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečný obrat!


Branky


49. J. Váňa , 58. O. Ksandr (vl.) - 68. M. Lička (p.) , 81. M. Klesa , 88. M. Kysela (vl.)
0

Report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náš druhý jarní zápas jsme opět sehráli na kvalitní umělé trávě (menších rozměrů) v Jablonci nad Nisou - Mšeně. Čekal nás tým, který je na 3. místě. Šlo o hodně. Chtěli jsme se mu v tabulce přiblížit, máme ještě 2 zápasy k dobru.
Úvodních 20 minut jsme byli pod tlakem, domácí byli v lepším pohybu, dobře kombinovali, ale bez nějaké šance. Poté jsme hru srovnali a vytvářeli si přečíslení. Ani my jsme však neskórovali a tak poločas skončil bez branek.
 Úvod druhého poločasu jsme prospali. V 49. min. po rohu to bylo 1:0 a v 58. min. už to bylo 2:0,  kdy po centru jsme si dali vlastní gól!. Nevypadalo to s námi dobře. Ale obrat v zápase nastal po proměněné penaltě Ličkou v 68. min. Ožili jsme a domácí dvakrát vyhlavičkovali z brankové čáry naše pokusy vyrovnat. A pak to přišlo, v 81. min. vyrovnal Klesa po brejku a v 87. min. si po trestném kopu Ličky i domácí dali vlastní gól!! A obrat byl dokonán!!
 Těžký zápas s velmi kvalitním soupeřem se nám v závěru podařilo obrátit!!!! Vyšel nám skvěle vstup do jarní části soutěže.
A už ve středu od 16:30 nás doma čeká Admira.

 

zdroj: http://www.fotbal-zbuzany.cz



Sestavy


Jiskra Mšeno
J. Masařík [-] - L. Hušek [-] , V. Helm [-] (90. T. Hartman [-] ) , J. Just [-] , A. Pelta [-] (62. K. Krejčík [-] ) , T. Čížek [-] , M. Kysela [-] , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , P. Mätzelt [-] , J. Váňa [-]

FK Zbuzany 1953, z.s.
P. Víšek [-] - O. Ksandr [-] , R. Dosoudil [-] , L. Karda [-] , M. Maleček [-] - D. Radosta [-] (78. M. Veliký [-] ) , M. Lička [-] , S. Hřebeček [-] - M. Klesa [-] , M. Kincl [-] , V. Laušman [-] (64. M. Říha [-] )

ŽK: 73. L. Hušek , 90. F. Koblížek - 74. R. Dosoudil , 89. J. Huňáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - BAUM Tomáš, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.