M. Kincl 4.
M. Lička 27. (p.)
M. Lička 50.
V. Laušman 60. (p.)
M. Kincl 72. (p.)
M. Lička 89.
6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 12:30

18.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mario Lička nasázel hattrick, Kincl přidal dva góly. Proti Turnovu se pískaly čtyři penalty!


Branky


4. M. Kincl , 27. M. Lička (p.) , 50. M. Lička , 60. V. Laušman (p.) , 72. M. Kincl (p.) , 89. M. Lička - 40. J. Tomašov
0

Zbuzany jasně porazily Turnov, hostující celek navíc dohrával o deseti... Více už ve fotkách ze zápasu od Svatopluka Samlera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až napotřetí se Zbuzanští dočkali v divizi jarní premiéry. Na hřišti Xaverova roztříleli FK Turnov 6:1. Zbuzany jsou známé i díky tomu, že v jejich řadách nastupují exligoví borci jako Mario Lička, Marek Kincl, Radek Dosoudil či Michal Klesa.

 

Už ve 4. min. Kincl hlavou otevřel skóre po rohu Ličky. Soupeř z Turnova více bránil ze své poloviny a hrál na brejkové situace. Ve 26. min. z penalty Lička zvýšil na 2:0. Turnov následně ožil a v 40. min. snížil Tomašovem. A do poločasu ještě Lička trefil břevno.


Zbuzanům vyšel vstup do druhého poločasu. V 50. min. po centru Malečka Lička patičkou zvýšil na 3:1. A to byl rozhodující moment zápasu. "Domácích" bylo plné hřiště, dobře kombinovali, byli v pohybu a vytvářeli si šance. V 60. min. po trestném kopu Radosty byl sražen zbuzanský hráč a z další penalty dal Laušman na 4:1. V 72. min. po faulu na Ličku rozhodčí píská již třetí penaltu a Kincl zvyšuje na 5:1.

 

A to ještě nebylo vše, ve stejné minutě střílí Říha po sólu do tyče. V 79. min. to už soupeř neunesl a po udeření zbuzanského hráče v pokutovém území je odpískána čtvrtá penalta, ale Hřebeček ji neproměnil. Turnovský kapitán Novotný viděl červenou kartu. A v 89. min. Lička vstřelil poslední gól na 6:1. 

 

Zdroj: www.fotbal-zbuzany.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
web Zbuzan: "Je to zasloužené vítězství po kvalitním výkonu a dobrém proměňování šancí. Dokud soupeř žil, bojoval, ale po třetím gólu se úplně položil."




Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - O. Ksandr [-] , R. Dosoudil [-] , M. Klesa [-] , M. Maleček [-] - D. Radosta [-] (82. J. Huňáček [-] ) , M. Lička [-] , S. Hřebeček [-] - M. Kincl [-] (76. M. Veliký [-] ) , M. Říha [-] (83. M. Huňáček [-] ) , V. Laušman [-]

FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Šimek [-] , D. Novotný [-] , V. Tvrdý [-] , M. Horák [-] (83. J. Toman [-] ) , J. Tomašov [-] (75. P. Havel [-] ) , T. Cigánek [-] (65. T. Houžvička [-] ) , P. Papoušek [-] , T. Beníšek [-] , A. Benek [-] , M. Petrlák [-] (82. Š. Havel [-] )

ŽK: 60. T. Cigánek , 77. T. Beníšek . ČK: 78. D. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.