L. Karda 88.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2018 16:30

16.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené vítězství


Branky


0

Report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtyřech měsících tréninků na umělé trávě jsme poprvé nastoupili na přírodní trávě. A bylo to na nás znát!! S jedním tréninkem v nohách na přírodní trávě se to špatně hraje!!! Špatně a těžkopádně jsme se pohybovali, míč nás neposlouchal a odskakoval, prostě to nebylo ono.
Úvodních patnáct minut to bylo oboustranně nesourodé, bylo hodně ztrát a samý souboj, převládla bojovnost nad fotbalovostí. Soupeř byl živější a nebezpečnější, na šance do poločasu to bylo 1:2 pro hosty.
Věděli jsme, že dnes to musíme urvat bojovností, srdcem a je to o prvním gólu. A ten se v 58. min. podařilo vstřelit soupeři. A začaly komplikace, zjednodušili jsme hru, střed hřiště jsme překopávali, vytvářeli si postupný tlak a podstupovali řadu soubojů. Soupeř už spoléhal jen na ojedinělé brejky. A v 88. min. jsme srovnali, kdy dlouhý nakopnutý míč po dvakrát vyhraném souboji propadnul do vápna a Karda zavěsil!!! Navíc v penaltovém rozstřelu už byl konec po čtvrté sérii!!! Penalty proměnili Lička, Laušman, Hřebeček a Dosoudil.
Opět se nám vyplatilo hrát až do konce zápasu a nesmírnou bojovností dojít až do penalt.

 

zdroj: http://www.fotbal-zbuzany.cz



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - O. Ksandr [-] , R. Dosoudil [-] , L. Karda [-] , M. Maleček [-] - M. Říha [-] (58. D. Radosta [-] ) , M. Lička [-] , S. Hřebeček [-] - M. Klesa [-] , M. Kincl [-] , V. Laušman [-]

FK Admira Praha
I. Žulevič [-] - J. Martinic [-] , Š. Zahálka [-] , M. Fric [-] (88. T. Pelikán [-] ) , J. Panýrek [-] (77. R. Turák [-] ) , T. Majer [-] , M. Čácha [-] , O. Vosický [-] , J. Mošna [-] , M. Paťha [-] , L. Bielesz [-]

ŽK: 28. R. Dosoudil , 73. S. Hřebeček , 78. P. Víšek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - HŮLKA Lukáš, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.