1:5
(1:3)
6. J. Frantl (vl.)
14. V. Gajecký
41. J. Kabele (p.)
74. P. Trapp
89. F. Motlík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 10:15

29.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň pokračuje v úžasném závěru a je blízko nabídky zahrát si Českou fotbalovou ligu


Branky


39. C. Ezeala - 6. J. Frantl (vl.) , 14. V. Gajecký , 41. J. Kabele (p.) , 74. P. Trapp , 89. F. Motlík
6

Nejžhavější novinkou ze světa Divize B je zpráva, že se Hostouň díky fantastickému závěru sezóny a nedělnímu vítězství nad Meteorem Praha přiblížila nabídce zahrát si Českou fotbalovou ligu místo vedoucích Velvar, které ji odřekly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostouň vstoupila do zápasu s obrovskou touhou po vítězství a podle toho to také na hřišti vypadalo. Již po necelých 120 sekundách utkání hlavičkoval těsně nad břevno Gajecký. Fotbalisté hostujícího celku sice první šanci neproměnili, nadále ale pokračovali ve skvělé hře směrem dopředu, která zanedlouho vedla k vedoucímu gólu, když si v šesté minutě vstřelil vlastní gól Frantl, na jehož gól po necelé čtvrthodině navázal Gajecký, který byl v úvodu zápasu hodně vidět.

 

Fotbalisté hostí vedli v Praze rychle dvoubrankovým rozdílem a další branku přidali v závěru prvního poločasu, když se prosadil Kabele, který si připsal asistenci na druhém gólu Gajeckého po fantastické průnikové přihrávce a krátce před přestávkou k ní přidal gól z pokutového kopu. Gól Kabeleho byl o to cennější, že ho mohl věnovat své čerstvě narozené dceři. Ještě před brankou Kabeleho se ale prosadil Ezeala, z kontaktního gólu se ovšem dlouho neradoval. Po poločase 1:3.

 

Jak celý zápas začal, tak pokračoval i druhý poločas. Hosté si tedy krátce po přestávce opět vytvořili několik slibných brankových příležitostí, z nichž jednu neproměnili, čtvrthodiny před koncem zápasu se ale prosadil Trapp a minutu před koncem utkání ukončil mučení domácích jehňátek Motlík, který se prosadil krásnou technickou přízemní střelou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň
Sokol Hostouň: „ Sokolové hrají poslední zápas sezony příští sobotu (10.30 hod.) doma se Souší. Pokud vyhrají nebo udrží stejný bodový zisk jako Motorlet, bude se jich týkat očekávaná nabídka svazu postoupit z druhého místa do třetí nejvyšší soutěže.“



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
R. Hlaváč [-] - V. Schulz [-] (72. V. Junek [-] ) , J. Frantl [-] , Š. Janíček [-] , D. Dvořák [-] , C. Ezeala [-] (66. M. Trojanec [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , K. Holeček [-] (82. F. Jiřík [-] ) , P. Pavlík [-]

Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - P. Trapp [-] , R. Dunderović [-] (81. D. Viduna [-] ) , K. Charvát [-] , M. Vašák [-] - K. Kulhavý [-] (76. K. Dukát [-] ) , V. Kolmistr [-] (64. D. Věchtík [-] ) , J. Kabele [-] , T. Marek [-] - Š. Hájek [-] (81. R. Linc [-] ) , V. Gajecký [-] (64. F. Motlík [-] )

ŽK: 43. Š. Janíček . ČK: 52. A. Hrdina .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - HODEK Jakub, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů