3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:15

28.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník doma s přehledem porazil Úvaly, domácí brankář dostal několik dárků


Branky


5. M. Verner , 15. M. Verner (p.) , 73. V. Hradecký
8

Miroslav Verner prožil v dresu Rakovníku fantastický zápas, když dvěma góly z úvodu zápasu zařídil vítězství svého týmu nad Úvaly, které ze hřiště Tatranu odjely s porážkou 3:0. Pozornost na sebe ovšem upoutal také brankář Petr Kut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovnický brankář Petr Kut v pátek oslavil své jubilejní 50. narozeniny, ke kterým v sobotu v rámci utkání 28. kola Divize B dostal několik dárků. Domácí brankář dostal dodatečně dárkový koš plný piva a jídla, z pohledu týmu vítězství s jistotou záchrany a sám si nadělil čisté konto. Petr Kut v letošní sezóně vychytal v pořadí již osmou nulu a zaslouženě patří mezi Hráče zápasu. Tím druhým je záložník Miroslav Verner.

 

Miroslav Verner zřejmě vstoupil do utkání s obrovskou chutí, protože již v páté minutě poslal Tatran Rakovník do brzkého vedení, které navíc po necelé čtvrthodině ještě sám navýšil. Domácí fotbalisté prožili úvod zápasu z říše snů a byl to začátek velice důležitý, jelikož hráči rakovnického celku vstupovali do zápasu s tím, že je čeká velice náročné střetnutí v boji o záchranu, kterou si mohli v případě výhry zajistit.

 

Úvaly po přestávce prohrávaly dvoubrankovým rozdílem a po celou dobu zápasu se jim domácího brankáře Petra Kuta ani jednou nepodařilo překonat, ačkoliv i hosté měli své šance na to, aby alespoň jednou síť za jeho zády rozvlnili. Jenže místo toho, aby se Úvaly vrátily zpět do zápasu, potřetí inkasovali. Sedmnáct minut před koncem střetnutí se prosadil ještě Vladimír Hradecký, který v závěru podtrhl výhru svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
David Svoboda (fotograf): „ V sobotu sehráli divizní fotbalisté TJ Tatran Rakovník další veledůležité utkání v cestě za záchranou čtvrté nejvyšší soutěže. Soupeřem jim byl tým SK Úvaly. Díky velmi dobrému vstupu a dvěma gólů kapitána Miroslava Vernera se tým uklidnil a nakonec si došel pro zasloužené vítězství, které se nerodilo lehce. Po přestávce byly na hrací cítit emoce a k vidění několik ostřejších zákroků, ale domácí si zápas už nezkomplikovali a naopak přidali třetí gól Vladimir Hradecký.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - J. Hynek [-] (88. Y. Kutafin [-] ) , V. Hradecký [-] (79. K. Omovie [-] ) , P. Vecka [-] , A. Ibraimi [-] , P. Kučera [-] , M. Verner [-] , D. Dolák [-] , L. Černý [-] , J. Bredler [-] , D. Novák [-] (79. D. Červený [-] )

SK Úvaly
F. Michalek [-] - J. Sůra [-] , L. Vít [-] , M. Dudla [-] (81. M. Došek [-] ) , V. Zvěřina [-] , J. Andrle [-] , O. Vrabec [-] , J. Pěnkava [-] , P. Štěpánek [-] , L. Pour [-] (67. J. Jurek [-] ) , L. Pechač [-]

ŽK: 77. V. Hradecký , 80. P. Vecka , 86. J. Bredler , 87. J. Hynek - 57. P. Štěpánek , 61. O. Vrabec , 71. L. Pechač , 77. J. Andrle .
Hráči zápasu: P. Kut , M. Verner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích