T. Janů 37. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečně! Nový Bor ukončil sérii 23 porážek a poprvé v sezóně zvítězil


Branky


37. T. Janů (p.)
7

V průběhu posledního týdne došlo k doléčení zranění některých hráčů, kteří se tak zapojili do přípravy na zápas Louny. Byli to L. Kubeš, T. Janů, J. Berounský. Po vypršení trestu i J. Černý a také D. Penteleichuk a když k tomu přidáme i zlepšené poslední výkony mužstva, tak byla  i naděje na lepší výsledek. Nový Bor nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 nakonec zvítězil a ukončil tak sérii 23 porážek v řadě, čímž zaznamenal první vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali výborně hosté, které lépe poslouchal míč a také bylo znát, že chtějí bodovat. Skóre se ovšem mohlo měnit poprvé po necelých deseti minutách na opačné straně, když Hromada výbornou kolmou přihrávkou našel Havla a brankář Loun ho skvěle vychytal. Fotbalisté Nového Boru byli aktivní a vytvořili si další brankové příležitosti, jenže se jim nedařilo vstřelit kýžený vedoucí gól.

 

V polovině prvního poločasu těsně minul bránu Broschinský, zatímco pár okamžiků na to poprvé výrazně zahrozili hosté, jejichž nebezpečná střela dopadla stejně. Po půlhodině hry přišla obrovská šance Nového Boru, jenže po rozehrání nepřímého kopu v pokutovém území zkazil  domácím radost fantasticky chytající Pokorný. Další šanci měl Havel, který krátce před přestávkou vybojoval penaltu a Janů ji zkušeně proměnil.

 

Do druhého poločasu domácí lavička poslala čerstvé síly, když Hamadu nahradil Penteleichuk. Nový Bor byl po přestávce nervózní, jelikož si byl vědom toho, že má zápas dobře rozehraný a mohl by poprvé v sezóně vyhrát. Domácí obranu ovšem fantasticky řídil Broschinský, který svým skvělým výkonem strhával i ostatní spoluhráče. 

 

Louny ve druhém poločase výrazně zvýšily obrátky a několikrát byly velice blízko vstřelení vyrovnávací branky, jenže domácí fungovali jako skvělý hasičský sbor, protože všechny ohně před vlastní bránou dokázali uhasit. Více šancí měli ovšem domácí, kteří předváděli velice pohledné akce, jenže scházelo přesné zakončení, a tak nakonec svého soupeře udolali nejtěsnějším možným rozdílem.

 

fcnovybor.cz



Ohlasy k zápasu



FK SEKO Louny
Pavel Schettl (trenér): „ Za sobotní výkon bych hráče nakopal do p... . Degradovali tímto zápasem všechny jarní výkony. Nefungovala obrana, v záloze chyba za chybou, chyběl pohyb i bojovnost. Za celý zápas jsme se do zakončení dostali pouze třikrát. Špatná koncovka domácích nás ušetřila většího ostudného výprasku.“



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Broschinský [-] , L. Devátý [-] , T. Janů [-] , J. Broschinský [-] - O. Hamada [-] (46. D. Penteleichuk [-] ) , O. Šimůnek [-] (64. L. Kubeš [-] ) , M. Luňák [-] , P. Stromecký [-] (84. J. Berounský [-] ) - J. Černý [-] , L. Havel [-] -

FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - J. Kotlan [-] (77. P. Vokurka [-] ) , J. Zeman [-] , J. Hrnčíř [-] (74. J. Vondráček [-] ) , P. Soukup [-] , V. Trup [-] , J. Černý [-] , J. Suchý [-] , V. Popovič [-] , P. Fiřt [-] , K. Krejčík [-]

ŽK: 26. O. Hamada , 62. D. Penteleichuk - 32. J. Suchý , 90. V. Trup .
Hráči zápasu: J. Broschinský , L. Havel - J. Pokorný .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bačo Ondřej - TRYZNA Lukáš, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů