1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran Rakovník utrpěl smolnou porážku na hřišti vedoucích Velvar


Branky


11

V dalším kole divize odjeli o záchranu bojující fotbalisté Tatranu na hřiště lídra soutěže do Velvar, kde o osudu utkání rozhodl jediný gól a bohužel pro hosty ho vstřelil vedoucí celek divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut přineslo nezáživný fotbal, ve kterém dominovaly obrany. Hosté se dokázali hráčům vedoucího celku vyrovnat v herních činnostech a hlavně je nepouštěli do šancí. Naopak hrozili z nebezpečných brejků, ale P. Kučera prováhal nejlepší okamžik na zakončení.

 

Ve 26. přišlo polevení v koncentraci hostů, ale Müller z bezprostřední blízkosti minul braku. O osudu zápasu rozhodla 33. minuta, kdy obrana Tatranu odvrátila rohový kop pouze pět metrů za vápno, kde se do letícího míče opřel nikým neatakovaný Šalda a výstavní trefou poslal míč do šibenice – 1:0. Těsně před přestávkou mohli domácí zvýšit, ale Müller hlavičkoval těsně nad.

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kteří se kombinační hrou snažili o vyrovnání, ale v rozhodujících okamžicích jim chybělo více odvahy k zakončení. V posledních patnácti minutách přišel tlak Tatranu. Hynek z vápna jen těsně minul branku. Měsíček robinsonádou vyškrábl zpod břevna bombu Nováka na roh.

 

Největší šance přišly v nastaveném času. Bredler vysunul Hynka, který vnikl do vápna. Měsíček už byl překonaný, ale zachránilo ho břevno. Ve třetí minutě nastavení zahrával Novák z půlky standardní situaci. Nejvýše na centrovaný míč vyskočil Vecka, ale jen o dvacet centimetrů minul levou Měsíčkovu tyč.

 

tatranrakovnik.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský (trenér): „ Co k tomu mám říct. Jsem velmi smutný, protože jsme si nezasloužili prohrát. Rozhodla jedna naše nedisciplinovanost po standardní situaci, jinak to byl remízový zápas. V závěru jsme byli lepším týmem a sahali po vyrovnání, ale fotbalové štěstí se od nás odvrátilo zády. To je lepší prohrát 5:0 než takto. Musíme ale co nejrychleji zapomenout a jdeme dál. Čeká nás doma těžký Meteor a tento zápas musíme zvládnout.“



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Obrtlík [-] , M. Chrobák [-] - T. Tenkl [-] - M. Müller [-] (90. T. Nosek [-] ) - P. Šalda [-] , L. Stýblo [-] (86. J. Křtěn [-] ) , A. Holub [-] (51. V. Pavlíček [-] ) , J. Kalaš [-] (78. M. Mucha [-] ) , L. Budějský [-] , J. Ludvík [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - V. Hradecký [-] (89. M. Pidrman [-] ) , P. Vecka [-] , K. Omovie [-] (64. J. Hynek [-] ) , A. Ibraimi [-] , D. Červený [-] (80. D. Gögh [-] ) , P. Kučera [-] , M. Verner [-] (64. D. Dolák [-] ) , J. Bredler [-] , D. Novák [-] , D. Vild [-]

ŽK: 40. T. Tenkl , 57. P. Šalda - 79. J. Bredler , 90. P. Vecka .
Hráči zápasu: J. Měsíček , P. Šalda - D. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - NOVOTNÝ Zbyněk, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tomáš Reiner

Expert: Petr Černý
Tip experta: výhra domácích

Ve Velvarech se jen tak nevyhrává, domácí mají našlápnuto do vyšší soutěže, a tak by pro ně celek z Rakovníka neměl být problém.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích