P. Trapp 58.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 17:00

21.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Týmový duch vynesl Rakovníku v Hostouni tři body


Branky


14

Fotbalisté Tatranu Rakovník se po dvou porážkách v řadě, během nichž nedokázali skórovat, smekli jako tým a v Hostouni vybojovali tři body, jejichž zásluhou zvítězili podruhé v řadě. Hostouň naopak po dvou výhrách a čistých kontech padla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil jednoznačně domácím hráčů Hostouně, kteří měli během pouhých sedmi minut utkání dvě vyložené brankové příležitosti, jenže zkušený brankář Petr Kut předvedl v bráně Tatranu dva až nereálné zákroky a podržel Rakovník v ostrém úvodu nad vodou. Přibližně po čtvrthodině hry se hra vyrovnala a do šancí se začali dostávat i hosté, kteří se dostali do náznaků šancí, jenže jim chyběla v pokutovém území razance a více důrazu.

 

Petr Kut mohl být po necelé půlhodině hry potřetí v zápase překonán, po nádherné ráně Marka z hranice velkého pokutového území ho ovšem zachránilo břevno. Netrvalo to dlouho a branková konstrukce zvonila i na opačné straně, když Hradecký krásným centrem našel Kučeru a brankář Kudrna jeho jedovatou střelu konečky prstů vyškrábl na horní tyč. Krátce před přestávkou ale udeřil David Červený, jehož tečována střela zamířila do protipohybu Kudrny, a tak Tatran vedl v Hostouni po poločase 1:0.

 

Zatímco vstup Rakovníka do zápasu byl vlažný, po přestávce se obrázek jeho hry úplně změnil. Kingsley Omovie mohl krátce po zahájení druhého poločasu přispět k druhému gólu v síti Hostouně, když pláchl domácím po pravém křídle a do šestnáctky poslal střílený centr a Kučera po souboji s jedním z obránců trefil s jeho přispěním tyč. Krátce na to už ale Rakovník vedl 2:0. Dolák dokázal u brankové čáry obrat o míč zkušeného Trappa a přes šířku pokutového území poslal na vzdálenější tyč pas, po kterém Hradecký pohodlně skóroval.

 

Hostouň zareagovala střídáním a do útoku poslala vysokého Motlíka, kontaktní gól ovšem obstarali po necelé hodině hry jiní fotbalisté. Viduna si všiml rozeběhnutého Trappa, který po jeho kolmém pasu překonal do té doby bezchybného a výborně chytajícího brankáře Kuta. Domácí kontaktní gól pořádní povzbudil a hráči Tatranu si museli připadat jako na kolotoči, jenže se mohli spolehnout na brankáře kola Petra Kuta, který už podruhé neinkasoval. Trapp odehrál slušný zápas, nakonec ale zápas nedohrál, když sestřelil Doláka a byl vyloučen.

 

Zdroj: tatranrakovnik.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský (trenér): „Bylo to hodně bojovné utkání. Vstup do zápasu měli domácí, díky naší horší koncentraci, lepší, ale poté se hra vyrovnala a my začali hrát naši hru. Dokázali jsme udržet míč, což bylo velice důležité. Za stavu 2:0 domácí nasadili Motlíka, který je velice nebezpečný, ale kluci za bojovnost a soudržnost nakonec zápas zaslouženě dotáhli do vítězného konce. Vyhráli jsme druhý zápas za sebou a jedeme dál. Čeká nás anglický týden, ale je dobré, že jsme se přitáhli na dostřel k týmům nad námi. Pořád nás ale čeká mnoho těžké práce.“



Sestavy


Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - D. Viduna [-] , K. Charvát [-] (74. A. Krndžija [-] ) , P. Trapp [-] - T. Marek [-] , J. Kabele [-] , V. Kolmistr [-] , V. Patarocha [-] (53. R. Dunderović [-] ) , K. Kulhavý [-] (53. F. Motlík [-] ) , M. Vašák [-] - Š. Hájek [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - J. Bredler [-] , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , D. Vild [-] , A. Ibraimi [-] , D. Červený [-] (85. D. Gögh [-] ) , P. Kučera [-] , M. Verner [-] , D. Dolák [-] (89. L. Černý [-] ) , K. Omovie [-] (90. K. Kokarau [-] )

ŽK: 22. D. Viduna - 57. A. Ibraimi , 83. D. Vild . ČK: 79. P. Trapp .
Hráči zápasu: P. Trapp - V. Hradecký , P. Kut .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - HÁNYŠ Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Reiner

Expert: Antonín Hrdina
Tip experta: remíza

U tohohle zápasu jsem hodně váhal. Řekl bych, že Hostouň vyhraje. Rakovník musí vyhrát, pokud se chce udržet v boji o záchranu. Remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích