3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník odjel z Prahy s prázdnou a nakonec i krutým výsledkem


Branky


11

Motorlet Praha přivítal na svém hřišti fotbalisty Baníku Souš, kteří na rozdíl od ostatních týmů nedohrával uprostřed týdne dohrávku a do utkání mohli nastoupit odpočatí. Nakonec rozhodly závěry obou poločasů, ve kterých Motorlet Praha rozhodl utkání ve svůj prospěch a zvítězil o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet zápasu bylo velice vyrovnaných a už to vypadalo, že se bude odcházet do kabin po prvním poločase za bez branek, jenže čtyři minuty před přestávkou vyvedl všechny z omylu Jan Rajnoch, který se prosadil ze standardní situace. Skóre by mohlo být vyšší, jenže Tomáš Bohata podržel Baník Souš dvěma skvělými zákroky.

 

Ve druhém poločase byli lepší fotbalisté domácího Motorletu Praha, z jejichž herní převahy nakonec pramenily v samotném závěru utkání dva góly. Fotbalisté hostujícího Baníku si dvakrát špatně rozebrali hráče jako první je za to potrestal Jan Pyšek, na jehož gól ještě v poslední minuty utkání navázal Luboš Kučera, a upravil konečný výsledek na 3:0.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Most - Souš
Petr Černý (sportovní manažer): „Výsledek je pro nás krutý, ale podle mých kolegů domácí zvítězili zaslouženě.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Sodoma [-] (79. M. Filip [-] ) , J. Karbulka [-] , D. Scharf [-] , J. Jonáš [-] (87. Š. Maruš [-] ) , J. Pyšek [-] (87. E. Šahini [-] ) , M. Podzemský [-] (81. D. Duch [-] ) , J. Penc [-] , L. Kučera [-] , J. Rajnoch [-] - O. Janda [-] (75. P. Tylšar [-] )

FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - T. Karlovec [-] (75. J. Ducháček [-] ) , P. Vávra [-] , V. Pátek [-] , J. Zápotocký [-] (67. D. Nobst [-] ) , K. Christof [-] , D. Matyáš [-] , J. Chábera [-] , V. Popelka [-] , . Štefko, [-] , P. Bohata [-]

ŽK: 57. T. Bohata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štefan Michal - MACHÝČEK Lukáš, ULRICH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích