3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník odčinil prohru z Neratovic před svými fanoušky dokonale


Branky


11

Uplynulý týden byl pro divizní fotbalisty Tatranu velmi náročný, protože je čekali dva těžcí soupeři z čela soutěže. Ve středu se tým představil v Neratovicích a v sobotu doma přivítal velmi silný Český Brod. Navíc trenér Pavel Koutenský postrádal tři klíčové hráče – Hynka, Vránu a v sobotu i Doláka. Zatímco v Neratovicích Tatran prohrál vysoko 4:0, před svými fanoušky do sítě Českého Brodu nastřílel tři góly, aniž by inkasoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní duel přinesl velmi dobrý fotbal, k čemuž přispěla obě mužstva. Hosté byli technicky vyzrálejší, ale domácí nahrazovali vše bojovností a nasazením. Do první šance se dostal Kingsley Omovie, který se uvolnil na vápna, ale Polomský jeho střelu levačkou vyškrábl robinsonádou na roh.

 

Pak udeřili hosté, ale obrana domácích dokázala na poslední chvíli rodící se šance zažehnat. Ve 22. zahrával Kučera rohový kop. K odraženému míči se dostal Hradecký. Vystřihl nůžky, ale Polomský byl opět skvělý a znovu vyškrábl míč na roh. Na druhé straně se řítil po levé straně do šance Makovský, ale přestřelil.

 

Druhý poločas přinesl opět pro diváka zajímavou podívanou. V 53. se domácí dočkali. Hradecký si ve vápně narazil míč s Červeným a prostřelil brankáře – 1:0. Hosté ovšem nesložili zbraně a za pět minut mohlo být srovnáno, ale v brance domácích stál veterán Kut, který nejprve vyrazil tvrdou střelu a následně neskutečným zákrokem vyškrábl i dorážku.

 

Po hodině hry se radovali domácí podruhé. Kingsley Omovie vybojoval na půlce míč. Vysunul na pravé straně Hradeckého, který přes celé vápno našel osamoceného Kučeru, jenž se ještě vyhnul skluzujícímu obránci a prostřelil Polomského – 2:0. Hosté ani za tohoto stavu nesložili zbraně a snažili se zápas zdramatizovat, ale obrana Tatranu pracovala na jedničku.

 

Čtyři minuty před koncem utekl po pravé straně Černý. Krásným centrem našel naběhnuvšího Kingsley Omovieho, který se zavěsil do vzduchu a korunoval svůj výborný výkon krásným gólem – 3:0. Pro Petra Kuta to bylo páté čisté konto v devátém zápase letošního ročníku.

 

Zdroj: tatranrakovnik.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský (trenér): „Za výkon musím kluky pochválit. Český Brod byl velice těžký soupeř a mnohem lepší než Neratovice, ale náš výkon byl jako den a noc. Přidali jsme na bojovnosti a hlavně na fotbalovosti a za druhý poločas, ve kterém jsme vstřelili tři krásné góly a zaslouženě získali tři body. Jasně se ukázalo, když kluci budou plnit, co si řekneme. Budou hrát organizovaně, tak se dá vyhrát s každým.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - J. Bredler [-] , D. Novák [-] , V. Hradecký [-] (82. L. Černý [-] ) , D. Vild [-] , K. Omovie [-] , A. Ibraimi [-] , D. Červený [-] (89. D. Gögh [-] ) , P. Kučera [-] (90. K. Kokarau [-] ) , M. Verner [-] , P. Vecka [-]

SK Český Brod
M. Polomský [-] - A. Moravec [-] (59. J. Suk [-] ) , J. Carda [-] , T. Hrdlička [-] , V. Marek [-] - J. Makovský [-] , M. Gajdasz [-] , T. Michálek [-] , D. Fikejz [-] , J. Skořepa [-] (70. T. Slicho [-] ) - P. Jindřich [-]

ŽK: 45. J. Bredler - 18. V. Marek , 44. P. Jindřich , 76. T. Slicho .
Hráči zápasu: V. Hradecký , K. Omovie .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KASTL Jan, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích