0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 14:00

19.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary podruhé v řadě neskórovaly, Chomutov si odvezl domů tři body


Branky


0

Fotbalisté Velvar přivítali na svém hřišti v 19. kole Fortuna Divize B hosty z Chomutova, proti kterému chyběl v sestavě domácího celku zraněný Pavlíček, který se zotavuje po hodně nepříjemném střetu z minulého víkendu. Domácí nepředvedli vyloženě špatný výkon, jenže podruhé v řadě vyšli naprázdno a Chomutov porazil vedoucí tým tabulky Fortuna Divize B 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velvary neodehrály vyloženě špatné utkání a po většinu zápasu měli dokonce územní převahu, jenže se nedokázaly na rozdíl od svého soupeře, který si v obraně počínal velice dobře, ani jednou prosadit. Domácí ovšem měli několik slibných brankových šancí a mohli jít do vedení, ani jednou ale síť hostující brány Chomutova rozvlnit před svými fanoušky nedokázali.

 

O osudu utkání po přestávce rozhodly dvě chyby a malý důraz uvnitř pokutového území při bránění, když se necelých dvacet minut před koncem zápasu prosadil po dlouhém autovém vhazování střídající Tomáš Svoboda, který přišel na hřiště po hodině hry za Dominika Ruhla, a v 80. minutě Martin Boček, který využil velkého zaváhání domácího brankáře Měsíčka, který nedokázal míč udržet a trestuhodně mu vypadl.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary
Michal Obrtlík (kapitán): „Odehráli jsme paradoxně nejlepší zápas na jaře, ale bohužel jsme nedokázali využít některou příležitost, kterou jsme si vypracovali. Chomutov dobře bránil a čekal na naše zaváhání, a to přišlo, když jsme špatně vyřešili situaci po dlouhém autu. Hrálo se na těžkém terénu a my byli málo důrazní v pokutovém území, kde se zápas rozhoduje.“




Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - P. Šalda [-] , M. Obrtlík [-] , M. Chrobák [-] - T. Tenkl [-] - - J. Kalaš [-] (76. M. Müller [-] ) , D. Vašut [-] , A. Holub [-] , L. Budějský [-] , J. Ludvík [-] , L. Stýblo [-] (46. J. Křtěn [-] )

FC Chomutov
R. Zaťko [-] - J. Čížkovský [-] , D. Rohla [-] (60. T. Svoboda [-] ) , L. Svoboda [-] (89. J. Hyneš [-] ) , M. Boček [-] , M. Klimeš [-] , P. Gedeon [-] , D. Zahradník [-] , M. Chaloupka [-] , T. Kunart [-] , V. Kubík [-]

ŽK: 62. J. Kalaš .
Hráči zápasu: R. Zaťko , T. Svoboda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Košan Martin - SZIKSZAY Ladislav, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.