1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň chtěla vyhrát v Úvalech, nakonec odjela s bodem


Branky


0

Fotbalisté Hostouni zavítali v 18. kole Fortuna Divize B do Úval, kde po bezbrankové remíze musely rozhodnout pokutový kopy. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a nakonec získali bonusový bod. Hostouň chtěla vyhrát a šla do zápasu s touhou po třech bodech, jenže si nedokázala vypracovat žádnou vylouženou šanci a remíza je zřejmě spravedlivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostouň se na jaře poprvé představila na přírodní trávě a během úvodního poločasu se ji vůbec nedařilo kombinovat. Kombinačně to ze strany hostů nebylo ono, a tak se unáhlovali k dlouhým nákopům a centrům do šestnáctky, které nic kloudného nepřinesly.

 

Hra se odehrávala převážně mezi pokutovými územími a ani Úvaly toho směrem dopředu příliš mnoho nepředvedly. Úvodní poločas tak vyústil v bezbrankovou remízou a oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu, ačkoliv dělbu bodů zřejmě nechtěl nikdo.

 

Ani po přestávce se nekonal bůh ví jak ofenzivní koncert a domácí i hosté se marně snažili dostat do šance. Kdyby si oba brankáři vzali do brány noviny nebo v dnešní moderní době tablet, vůbec nic by se zřejmě s nutnou dávkou nadsázky nestalo.

 

Jedinou výraznější šanci zápasu měli na svědomí domácí fotbalisté Úval, který šest minut před koncem mohli udeřit po rozehrání standardní situace, jenže s následnou hlavičkou si brankář Kudrna poradil a v závěru zápasu se rozhodčí neodvážil odpískat penaltu pro Hostouň.

 

Hostouň na jaře podruhé v řadě podstoupila pokutové kopy, jenže stejně jako Motorletu Praha úspěšná nebyla a bonusový bod získaly domácí Úvaly, které si do tabulky Fortuna Divize B připsali dva body, zatímco hosté se museli spokojit opět s bodem. Lepší ale, než nic.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň
Zdeněk Hašek (trenér): „ Přijeli jsme vyhrát. Nevytvořili jsme si šance, což se dá přičíst částečně i našemu přechodu z umělky na přírodní povrch.“



Sestavy


SK Úvaly
F. Michalek [-] - J. Andrle [-] (71. R. Klouček [-] ) , O. Vrabec [-] , R. Skuhravý [-] , P. Štěpánek [-] , L. Květoň [-] , . Shinjikashvili [-] (86. V. Zvěřina [-] ) , J. Jurek [-] , J. Sůra [-] , J. Moudrý [-] , J. Pěnkava [-]

Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - K. Charvát [-] , R. Dunderović [-] , P. Trapp [-] , A. Krndžija [-] - J. Kabele [-] , V. Kolmistr [-] (78. J. Hanuščík [-] ) , V. Patarocha [-] (78. M. Vašák [-] ) , K. Kulhavý [-] , T. Marek [-] - Š. Hájek [-] (86. E. Stojka [-] )

ŽK: 74. R. Skuhravý , 91. O. Vrabec - 74. V. Patarocha , 84. T. Marek , 88. E. Stojka , 91. P. Trapp .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DUDA Miroslav - PASTYŘÍK Vladimír, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.