Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Našla Souš konečně střelce? Snajper Zápotocký zařídil vítězství domácího týmu nad Meteorem Praha


0

Další jarní utkání sehráli hráči Souše na domácí půdě, když v 18. kole Fortuna Divize B přivítali před svými fanoušky celek FK Meteor Praha VIII. Utkání bylo sehráno opět na umělém hřišti, na kterém se dařilo nejlépe ze všech Jiřímu Zápotockému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K první šanci se dostal domácí hráč Christof, když nebezpečně vystřelil na hostující branku a jeho padáček skončil těsně nad břevnem. Ve 23. minutě už domácí hráči skórovali, a to po akci, kterou založil Nobst, který do pravé strany poslal přihrávku Popelkovi, a jeho přesný centr v pokutovém území hlavou zužitkoval Jiří Zápotocký. Domácí celek vedl 1:0.

 

Hosté se také dostávali do brankových příležitostí. Nejprve se po rozehrání volného přímého kopu do domácího pokutového území na zadní tyči snažil prosadit jeden z hráčů Meteoru, ale domácí brankař Tomáš Bohata zůstal nepřekonán, když jeho pokus ve vyložené příležitosti dokázal bravůrně vyrazit. Hosté měli ještě jednu příležitost, a to ve 40 minutě utkání, kdy se nůžkami přes hlavu snažil prosadit hostující útočník Matěj Trojanec, ale jeho pokus opět perfektně vystihl Tomáš Bohata a míč chytil.

 

Hosté před výkopem druhého poločasu sáhli ke dvojímu střídání s cílem změnit vývoj utkání ve svůj prospěch, jenže pět minut po přestávce šli domácí do rychlého protiútoku, v jehož závěru nejprve pokus Chábery z prostoru pokutové značky hosté zablokovali a následnou brankovou příležitost z pravé strany včasným výběhem Popelkovi zmařil hostující brankař.

 

V 60. minutě utkání se k odraženému míči v blízkosti pokutového území dostal Jirka Zápotocký a ze „šestnáctky“ vystřelil k levé tyči hostující branky, tam se ke smůle hostů nedostal jejich brankař a domácí vedli po hodině hry dvoubrankovým rozdílem. O pouhé dvě minuty později už to mohlo být 3:0, když z 20 metrů nebezpečně vystřelil domácí Nobst a brankář Meteoru si s jeho následnou ránou poradil.

 

Dvacet minut před koncem utkání se konečně prosadili i hosté. Meteor rozehrál rohový kop a k míči se dostal hostující Daniel Dvořák, který koníčkem poslal míč do víka domácí branky a snížil na 2:1. Od té chvíle se vývoj utkání změnil. Hosté se snažili vyrovnat a na domácího brankaře se hrnul jeden útok za druhým. Čtvrthodiny před koncem se na Petra Bohatu z úhlu na pravé starně hřiště řítil osamocený hráč Meteoru, ale Tomáš Bohata výborně vyběhl a střelu hostujícího hráče vyrazil na rohový kop.

 

V 83. minutě měli opět hosté velkou šanci vyrovnat, když se po závaru v domácím pokutovém území u pravé tyče objevil nikým nehlídaný hostující útočník, Tomáš Bohata ale opět včas vyběhl proti soupeři, kterého vyplašil, a jeho střela zamířila nad domácí svatyni. Do konce utkání hosté ještě zvýšili svůj tlak, ale kromě pár rohových kopů a závarů v pokutovém území se k ničemu nedostali. Domácí hráči tak těsné vedení uhájili a na jaře si do tabulky připsali první body.

 

Zdroj: Petr Černý, tjbaniksous.cz



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér): „ Utkání bylo vyrovnané, do 70. minuty jsme ovšem byli o krůček lepším týmem, ale po snížení hostů na 2:1 jsme posledních 20 minut bránili a báli se o vítězství. I přesto hráčům děkuji za bojovnost a touhu zvítězit a musím pochválit našeho mladého brankaře Tomáše Bohatu, kterému se utkání povedlo.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - J. Zápotocký [-] (65. J. Ducháček [-] ) , K. Christof [-] , D. Matyáš [-] , D. Nobst [-] (76. M. Hlaváček [-] ) , V. Pátek [-] , J. Chábera [-] , T. Karlovec [-] (82. K. Horák [-] ) , V. Popelka [-] (88. P. Hlaváček [-] ) , . Štefko, [-] , P. Bohata [-]

FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - M. Trojanec [-] (46. Š. Janíček [-] ) , P. Pavlík [-] , V. Junek [-] (46. L. Bíba [-] ) , P. Jankú [-] , D. Dvořák [-] , C. Ezeala [-] , J. Frohna [-] , A. Hrdina [-] , K. Holeček [-] , J. Frantl [-]

ŽK: 90. T. Bohata .
Hráči zápasu: T. Bohata , J. Zápotocký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.