1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 10:15

18.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Praze šel fotbal stranou, Velvary soustředí pozornost na uzdravení Pavlíčka


Branky


0

Hodně nepříjemný zápas prožili v sobotu fotbalisté a realizační tým Velvar, ovšem ne z pohledu výsledku a porážky na penalty, ale z pohledu zdravotního stavu Víta Pavlíčka, který utrpěl v průběhu druhého poločasu vážné zranění po střetu hlavou s jedním z hráčů domácího Motorletu Praha. Utkání se nicméně dohrálo a Motorlet Praha doma získal dva body, zatímco Velvary si odvezly z bojovného utkání na cestu domů bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motorlet Praha vykročil do zápasu lépe a byl během úvodního poločasu lepším týmem. Domácí byli v osobních soubojů důraznější a fotbalisty Velvar přehrávali. Z územní převahy domácího celku pramenily šance, i když žádnou vylouženou příležitost si Motorlet nevytvořil. Velvary se marně snažily dostat do hry a vázla jim kombinační hra. Žádný gól nepadl, a tak oba týmy odcházely do kabin bez branek.

 

Bojovné utkání v Praze hodně ovlivnil v průběhu druhého poločasu ostrý střet jednoho z domácích fotbalistů s hostujícím Vítem Pavlíčkem, během něhož oba utrpěli vážné zranění poté, co se nepříjemně střetli hlavami. Vítovi Pavlíčkovi zapadl po nepříjemném dopadu na zem jazyk a zůstal bezvládně ležet na hrací ploše, na kterou byla okamžitě povolána ambulance. Sanitka hostujícího fotbalistu převezla do nemocnice na Motole a následně s velkou boulí propustila domů.

 

Nikdo z Velvar v tu chvíli neměl myšlenky na fotbal, utkání se ale dohrálo. Po vážném zranění Víta Pavlíčka se hra uvolnila a nikdo z aktérů na hřišti určitě nechtěl, aby podobná situace nastala znovu. Nechybělo ovšem mnoho a utkání mohlo skončit v normální hrací době, když Velvary zachránili na brankové čáře nejprve Obrtlík a poté Ludvík.

 

Velvary mohly zase rozhodnout pět minut před koncem, když si také vytvořily jednu obrovskou šanci a domácí brankář už byl překonán, také Foferku ale na brankové čáře dokázal zachránit jeden ze spoluhráčů, který míč nohou odkopl do bezpečí. Motorlet Praha měl v závěru zápasu tedy dvě obrovské šance, zatímco Velvary jednu, ani jeden z týmů se ale prosadit nedokázal.

 

Utkání za bezbrankového stavu dokráčelo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hráči Motorletu v poměru 5:3. 



Ohlasy k zápasu



Slovan Velvary
Pavel Janeček (trenér): „Na penalty jsme prohráli a máme bod, se hrou ovšem nejsem spokojený. Teď momentálně myslíme na Víta Pavlíčka, aby se nám co nejdříve uzdravil, a házíme tento zápas za hlavu. Vít Pavlíček prošel v Motole všemi různými vyšetřeními a byl propuštěn domů, takže naštěstí je v pořádku a bude se nyní dávat dohromady.“



Sestavy


FK Motorlet Praha, s.r.o.
T. Foferka [-] - J. Sodoma [-] , J. Jonáš [-] (90. P. Tylšar [-] ) , D. Scharf [-] , M. Filip [-] (70. J. Karbulka [-] ) , J. Pyšek [-] , M. Podzemský [-] , J. Penc [-] , O. Měska [-] (90. Š. Maruš [-] ) , L. Kučera [-] , J. Rajnoch [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - P. Šalda [-] , M. Chrobák [-] , M. Obrtlík [-] - V. Pavlíček [-] (70. J. Křtěn [-] ) - M. Müller [-] - J. Ludvík [-] , D. Vašut [-] , A. Holub [-] , L. Stýblo [-] (90. T. Tenkl [-] ) , L. Budějský [-]

ŽK: 36. J. Rajnoch , 80. J. Penc - 17. J. Ludvík , 21. V. Pavlíček .
Hráči zápasu: J. Ludvík , M. Obrtlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - DUJSÍK Jiří, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.