3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2018 17:30

17.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA: Souš prohrála ve Velvarech, domácí vedou Divizi B už o šest bodů


Branky


25. M. Müller , 31. A. Holub , 68. J. Kalaš
0

Fotbalisté Baníku Souš zavítali v dohrávce 17. kola Fortuna Divize B na hřiště vedoucích Velvar, kde prohráli rozdílem třídy a utrpěli druhou porážku v řadě. Velvary naopak zvítězili počtvrté v řadě a na čele tabulky mají šestibodový náskok před Českým Brodem. Hráči utkání Müller a Michal Unger.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl z obou stran hodně fyzicky náročný a zejména domácí se prezentovali tvrdou hrou, zatímco Baník Souš lépe kombinoval a jeho fotbalisté drželi míč na svých kopačkách. Hosté hráli dobrý fotbal, jenomže pouze po hranici pokutového území domácích Velvar a do žádné slibné brankové příležitosti se dostat nedokázali, zatímco Velvary z minima vytěžily maximum.

 

Úvodní branka padla ve 24. minutě utkání, když Müller využil špatné rozehrávky hostů uprostřed hřiště a přesnou střelou zpoza šestnáctky rozvlnil síť. Po půlhodině hry vedly Velvary už o dvě branky poté, co další chyby hostujících hráčů neomylně využil Holub. Domácí fotbalisté vstřelili v rychlém sledu dvě branky a do kabin odcházeli s dvoubrankovým vedením 2:0.

 

Baník Souš se po přestávce marně snažil se zápasem něco udělat, a ačkoliv nakonec prohrál při pohledu na skóre rozdílem třídy, jeho výkon ve skutečnosti špatný nebyl, scházela mu ovšem lepší produktivita a více střel. Vítězství domácích Velvar zpečetil 23 minut před koncem utkání Kalaš, který se na přední tyči po krásném centru z rohového kopu prosadil hlavou.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Obrtlík [-] , M. Chrobák [-] - T. Tenkl [-] - M. Müller [-] (74. J. Křtěn [-] ) - D. Vašut [-] (63. V. Pavlíček [-] ) , T. Nosek [-] (46. L. Stýblo [-] ) , A. Holub [-] , J. Kalaš [-] , L. Budějský [-] , J. Ludvík [-] (82. M. Mucha [-] )

FK Baník Most - Souš
M. Unger [-] - P. Hlaváček [-] (64. J. Ducháček [-] ) , V. Pátek [-] , D. Nobst [-] , T. Karlovec [-] (46. D. Matyáš [-] ) , D. Dolejší [-] (58. P. Vávra [-] ) , J. Zápotocký [-] , K. Christof [-] (82. M. Prokop [-] ) , . Štefko, [-] , J. Chábera [-] , V. Popelka [-]

ŽK: 46. J. Kalaš , 76. J. Ludvík , 85. L. Budějský - 23. . Štefko, , 60. P. Vávra , 78. D. Matyáš , 80. J. Chábera .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Haleš Vladan - BAČO Ondřej, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.