L. Mígl 40.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Česká Lípa dokázala udolat poslední Nový Bor, o výhře domácích rozhodl Mígl


Branky


40. L. Mígl
0

Fotbalisté České Lípy na domácím hřišti přivítali na začátku jarní části sezóny poslední Nový Bor, který má na svém kontě jeden jediný bod a marně se snaží dostat ze dna tabulky. Proti České Lípě se ovšem hosté prezentovali překvapivě dobrým výkonem a nakonec inkasovali pouze jeden gól, když pět minut před přestávkou rozhodl o osudu utkání záložník Lukáš Mígl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Bor po nadějném začátku inkasoval gól do šatny

Úvodní šanci měl na svědomí Nový Bor, který v roli posledního celku tabulky vstoupil do utkání velice dobře a nikdo by neřekl, že je bojuje o záchranu. Jan Černý se postavil k rozehrání volného přímého kopu a pár minut po začátku utkání mohl poslat hosty překvapivě do vedení, jenže jeho parádní střela těsně minula domácí branku a skóre zůstalo bezbrankové. Po čtvrthodině hry mohl udeřit domácí Jakub Šimon, jenže po centru Adama Lacka pálil vedle.

 

Další šanci utkání měl poté sám Adam Lacek, jenže ani on se prosadit nedokázal. Domácím to ovšem vadit nemuselo, protože pět minut před přestávkou si naběhl na centr Štěpána Hodače ze standardní situace Lukáš Mígl a hlavou vstřelil rozhodující zápas utkání. Nový Bor utrpěl krátce před přestávkou rozhodující ránu, na kterou už se ve druhém poločase snažil odpovědět marně a těsně prohrál 1:0.

Závěr utkání patřil mladíčkovi Arsenalu Václavovi Sedláčkovi

Krátce po přestávce mohl Štěpán Hodač k asistenci přidat gól, jenže jeho přízemní střelu ze střední vzdálenosti Dan Blumentritt vyrazil skvělým zákrokem na rohový kop, ze kterého už se domácí k ohrožení hostující brány nedostali. Dvacet minut před koncem Štěpán Hodač využil přiklepnutí míče od Jakuba Šimona, který vybojoval míč, a do ohně poslal velmi nebezpečný centr, jenže žádný z jeho spoluhráčů ho na bránu usměrnit nedokázal.

 

O osm minut později se uvedl krásnou přízemní střelou mladík Václav Sedláček, jehož pokus jen o vlásek minul hostující bránu Nového Boru. A aby toho nebylo málo, za několik okamžiků později se dokonce řítil sám na bránu, jenže místo zakončení nesobecky zvolil přihrávku na Adama Lacka, kterému protihráči neumožnili vystřelit, a domácí se tak radovali z nejtěsnějšího možného vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


Arsenal Česká Lípa
Martin Šimon (trenér): „ Bylo to derby, před pěknou diváckou návštěvou. My, jsme před utkáním nebyli v optimálním kádru, přesto jsme podali dobrý výkon a dle mého zaslouženě vyhráli. Nevzpomínám si, že by si soupeř vytvořil nějakou gólovou šanci. Samozřejmě byli bojovní, mají ve svém středu Bróšu a Janů s dalšími dobrými hráči. Jsem rád, že jsme si s tímto utkáním poradili. My, jsme dnešní taktiku založili na obraně, chtěli jsme uhrát nulu a ze standartky dát gól, což se nám povedlo a ke konci jsme měli ještě dvě nebo tři gólové šance. Bylo to hezké derby, takže jsme spokojeni.“

FC Nový Bor
Jan Broschinský st. (trenér): „ Co k utkání mohu říct. Předem jsem řekl, že to nebude dobrý zápas. Pěkný fotbal to opravdu nebyl. Bylo to bojovné utkání, prostě jsme udělali více chyb. Zasloužené vítězství České Lípy, bohužel.“



Sestavy


Arsenal Česká Lípa
J. Chadraba [-] - P. Muller [-] , L. Valta [-] , L. Mígl [-] , T. Vodrážka [-] - M. Podroužek [-] , J. Zemánek [-] , Š. Hodač [-] , A. Lacek [-] (90. M. Ladra [-] ) - J. Frömmel [-] (86. K. Kolár [-] ) , J. Šimon [-] (74. V. Sedláček [-] )

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - J. Broschinský [-] , L. Broschinský [-] (10. J. Berounský [-] ) , J. Filip [-] , L. Devátý [-] - P. Stromecký [-] , M. Luňák [-] , T. Janů [-] - L. Kubeš [-] (64. O. Šimůnek [-] ) , L. Havel [-] , J. Černý [-] (74. O. Hamada [-] )

Hráči zápasu: J. Chadraba , L. Valta , T. Vodrážka , P. Muller , L. Mígl .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: Erlebach Jiří - HŮLKA Lukáš, BAUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.