1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louny si po vyrovnaném zápase odvezly tři body ze Souše


Branky


0

Fotbalisté Baníku Souš přivítali ve svém areálu na umělé trávě v úvodním jarním kole hosty z Loun a 150 diváků bylo svědky velmi fyzicky náročného fotbalu, který moc pohledných akcí nenabídl. Přesto se fanoušci dočkali tří branek, o dvě z nichž se postaraly Louny a odvezly si domů cenné tři body, navzdory tomu, že utkání by zřejmě nejvíce slušela remíza a následné rozuzlení v pokutových kopech. Rozhodl Jakub Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník nepředváděl ideální výkon, udeřit však mohl jako první

Louny vstoupily do utkání s velkým nasazením a do každého souboje šly naplno, což mělo za následek, že se k nim často odrážely míče. Fotbalistům Baníku se nedařilo hrát hru, kterou jim naordinoval domácí trenér Petr Johana. Přesto si Souš paradoxně dokázala vypracovat první a obrovskou brankovou příležitost. Tomáš Karlovec během sám na bránu, jenže v obrovské šanci bohužel pro domácí selhal a nedokázal ji proměnit.

Utkání by slušela remíza, v závěru ji ale odmítl Jakub Černý

Po přestávce domácí fotbalisté Baníku vyrovnali hru a stejně jako jejich soupeř šli mnohem důrazněji do osobních soubojů, souvislejší tlak se jim ovšem vytvořit nepodařilo. Souš se marně snažila dostat do zakončení, zatímco hosté trpělivě bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. Netrvalo to dlouho a diváci se dočkali prvního gólu, když po jednom z rohových kopů Loun domácí špatně rozebrali hráči v pokutovém území a Daniel Zícha poslal hosty do vedení.

 

Po inkasovaném gólu deset minut po přestávce z domácích hráčů opadla nervozita a zjednodušili hru, což mělo za následek přímočařejší akce a také vyrovnávací gól, který v 73. minutě vstřelil po velkém závaru v pokutovém území Loun důrazný Tomáš Karlovec. Krátce po vyrovnávacím gólu Baníku byl vyloučen hostující kapitán Vojtěch Trup, jenže Louny i přes oslabení dokázali urvat vítězství na svou stranu. Brankář Tomáš Bohata udělal deset minut před koncem chybu, kterou potrestal Jakub Černý

 

Zdroj: tjbaniksous.cz



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér): „ Klasické utkání na začátku jara. Velmi bojovné, které moc fotbalu nepřineslo. V prvním poločase byl soupeř bojovnější a získával spoustu odražených míčů a nám se nedařilo hrát to co jsme chtěli. Paradoxně jsme i přesto měli velkou šanci, kdy šel Karlovec sám na branku, ale bohužel nedal. V druhém poločase jsme se soupeři vyrovnali v důrazu a bojovnosti, ale nedařilo se nám vytvořit souvislejší tlak a z něho možnosti k vstřelení branky. Hosté hráli zodpovědně a spíše na brejky. A po jednom z nich po našem rohovém kopu a chybě našich hráčů při obsazování dali vedoucí branku. Poté jsme konečně zjednodušili hru, začali hrát přímočařeji do útoku a po jednom závaru před brankou soupeře vyrovnali. Ovšem pár minut na to jsme dostali opět lacinou branku po chybě brankáře a už jsme na ni nedokázali odpovědět a vyrovnat. Z mého pohledu by utkání slušela remíza, ale musím uznat, že hostující hráči šli víc za vítězstvím, které si i odvezli. Gratuluji soupeři k vítězství.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - D. Nobst [-] , J. Zápotocký [-] (68. J. Ducháček [-] ) , K. Christof [-] (82. P. Vávra [-] ) , P. Bohata [-] , M. Prokop [-] , V. Pátek [-] , J. Chábera [-] , T. Karlovec [-] , V. Popelka [-] , M. Hlaváček [-] (46. . Štefko, [-] )

FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - V. Popovič [-] , J. Hrnčíř [-] , P. Soukup [-] , D. Zícha [-] , P. Fiřt [-] , J. Černý [-] , D. Kasal [-] (90. J. Vondráček [-] ) , M. Lesniak [-] (51. V. Pergl [-] ) , J. Suchý [-] , V. Trup [-]

ŽK: 14. V. Popelka , 77. P. Bohata - 23. D. Kasal , 32. J. Černý , 60. V. Popovič , 61. V. Trup , 90. J. Pokorný . ČK: 74. V. Trup .
Hráči zápasu: T. Karlovec - D. Zícha , J. Černý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mrkáček Michal - MILNER Michal, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.