2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:30

32.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Páté místo Převýšov nevybojoval, padl na penalty v Litoměřicích


Branky


12

Velkou šanci na vylepšení nejlepšího umístění Převýšov prováhal, když nedokázal udržet vedení na půdě Litoměřicka, které následně ovládlo penalty a tím zamezilo Převýšovu v jakémkoliv posunu. Zápas skončil stejným výsledkem, jako ten podzimní v Převýšově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba gólmani museli být ve střehu

První vzrušení přinesl v páté minutě přímý kop zahrávaný Výborným, který z dvaceti metrů překvapil technickou střelou přímo na branku. Brankář Petr, nestačil reagovat a od pohromy Převýšov zachránilo břevno. V poklidném tempu se odehrávaly další minuty s náznakem šancí, ale bez výraznějšího ohrožení jedné či druhé branky. Na velkou příležitost čekali domácí do 30. minuty a opět v tom měl prsty Výborný, krásnou kolmicí mezi obránce vyslal před Petra Trýznu, hostující gólman však včasným vyběhnutím stihl zmenšit střelecký úhel a znemožnil mu otevřít skóre zápasu. Ve 41. minutě čaroval Plachý, když v závaru před brankou vychytal dva pokusy hostů za sebou z bezprostřední blízkosti.

Litoměřicko odpovědělo na trefu Převýšova

Do druhé půle naskočila obě mužstva daleko aktivněji, a diváci se dočkali konečně gólu. V 56. minutě v ponechané výhodě křižnou přihrávkou našel Novák nabíhajícího Doležala a ten si z první podél marně zasáhnout snažícího se Plachého vynutil upravit ukazatel skóre – 0:1. Hra dostávala větší spád a zajímavých příležitostí přibývalo na obou stranách. Nejblíže ke vstřelení další branky byli hosté v 62. minutě, kdy napodobili Výborného z úvodu střetnutí a srovnali skóre v nastřelených břeven. Skóre gólové se nakonec taky srovnat podařilo, v 81. minutě po přízemním centru zprava se dostal k zakončení Kacafírek, ale trefil jen tyčku Petrovy brány. Odražený míč si sebral Trýzna, od brankové čáry vrátil míč na roh velkého vápna, tam Zdržálek dvakrát zatáhl blíže na střed a dvakrát zasekl, potřetí již přes rozhozeného obránce vystřelil a míč zapadl po pravé ruce brankáře Petra do sítě – 1:1. Vyrovnaný stav vydržel až do konce hrací doby.

Neproměnil pouze Labík

O dvou bodech pro Litoměřicko rozhodla neproměněná penalta Labíka, který svůj pokus v páté sérii neproměnil a následně využil mečbol Trýzna.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky klubu FK Litoměřicko

 

 



Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - R. Dvořák [-] , D. Zajac [-] (65. V. Flégl [-] ) , D. Surmaj [-] , N. Husenský [-] , P. Výborný [-] , J. Trýzna [-] , A. Zbudil [-] (46. Š. Kacafírek [-] ) , J. Šimkovský [-] (89. M. Novotný [-] ) , N. Luong [-] , D. Zdržálek [-]

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , L. Vyšehrad [-] (60. T. Sedláček [-] ) , J. Černý [-] , M. Kosař [-] (67. M. Zezula [-] ) - J. Věchet [-] , T. Labík [-] , R. Doležal [-] , P. Novák [-] (79. D. Živný [-] ) - R. Korba [-] (66. D. Bareš [-] ) , T. Bastin [-] -

ŽK: 78. R. Dvořák , 87. D. Zdržálek - 90. J. Špidlen , 91. T. Labík .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza