Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2018 18:00

32.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Došlý se hattrickem podílel na debaklu Štěchovic, které od Domažlic schytaly sedm gólů, a stal se lídrem tabulky střelců


Branky


12

Velmi špatný výkon zraněními pronásledované mužstvo Štěchovic předvedlo na konci své páté sezony v ČFL. Svěřenci trenéra Zbyňka Busty inkasovali sedm gólů, dvakrát je zachránila branková konstrukce a několikrát zastavili hrozící nebezpečí gólmani Štěpanovský s Vašákem. Domažlický trenér Pavel Vaigl mohl být velmi spokojený, když se zároveň jeho svěřenec Petr Došlý hattrickem dostal do čela tabulky střelců, kde vystřídal Lukáše Batku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný nástup Domažlic

Vše bylo z pohledu hostů špatně už od začátku. Ve 2. minutě vybojoval Bezdička balon a přihrávkou na hranici malého vápna vybídl Došlého, který se dostal k balonu jako první a překonal Štěpanovského – 1:0. Během úvodní desetiminutovky se pokusil prosadit i sám Bezdička, ale jeho pokus po centru Hrubého mířil těsně vedle tyče. Do šance se dostal také Mužík, ale ani jeho snaha ke druhému gólu nevedla. Dlouho to domácí nemrzelo, v 11. minutě se po rozehrávce Mužíka dostal k odraženému balonu Došlý a uklidil ho do brány – 2:0. Posléze Vais mířil nad, ale v 16. minutě přišel další přesný zásah, po rychlé akci z pravé strany se dostal balon k Bezdičkovi, který se z blízkosti nemýlil – 3:0.

 

Po třetím gólu se Domažlice trochu odmlčely a přišly i šance Štěchovic. V 19. minutě se zjevil před Švihoříkem Batka, jenže velkou šanci v gól nepřetavil podobně jako o dvě minuty později, když bránu po přihrávce Sulíka těsně přestřelil. Vydařená pětiminutovka však gólem odměněna byla, když Sulík centrem našel přesně zakončujícího Štědronského – 3:1. Hra se trochu uklidnila, nicméně ještě jednoho gólu se diváci dočkali, když ve 36. minutě využil zaváhání obránců Hejda – 4:1.

Skvělá trefa Mužíka

Na nepříznivé skóre reagovali hosté střídáním gólmanů, ale příliš se toho nezměnilo. Pár vteřin po začátku druhého poločasu zakončoval hlavou po rohovém kopu Jakobovský, jehož pokus Švihořík pohotově vyrazil. Následně hru zcela ovládli domácí, snahu Došlého o hattrick, když zakončoval z blízkosti, Vašák dokázal vyrazit. V 58. minutě už se Došlý hattricku dočkal, když byl ve vápně faulován Bustou a z následné penalty faul sám potrestal – 5:1. Čtyři minuty poté se balon ve vápně hostů několikrát odrazil, Vašák si připsal důležité zákroky, ale na pokus Hejdy už nestačil reagovat – 6:1. O chvíli později pak od gólu uchránilo hosty břevno.

 

Zdálo se, že domácím vyjde vše, do čeho kopnou, ale Vašák byl proti, když v 65. minutě vychytal slušnou šanci Bezdičky. Nejhezčí gól zápasu si Domažlice nechaly na 71. minutu, když se ze střední vzdálenosti prosadil precizně zahranou technickou střelou Mužík – 7:1. Mužík si mohl připsat úspěch pár okamžiků později, ale ztroskotal na Vašákovi. V závěru pak před osmým inkasovaným gólem Štěchovice uchránila tyč po dalším pokusu Mužíka.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky klubu TJ Štěchovice



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] (32. J. Teršl [-] ) , D. Bezdička [-] (76. D. Boček [-] ) , M. Hejda [-] , M. Hrubý [-] , L. Pfeifer [-] (65. M. Buršík [-] ) , P. Došlý [-] , P. Mužík [-] , O. Chocholoušek [-] (65. J. Blažek [-] ) , T. Hájovský [-] (65. M. Braun [-] ) , J. Vais [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Štěpanovský [-] (46. L. Vašák [-] ) - F. Busta [-] , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] , L. Jakobovský [-] , J. Košata [-] , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , L. Novák [-]

ŽK: 39. M. Hejda , 79. J. Blažek - 61. T. Pavlík .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Tesař Tomáš - NOVOTNÝ Miroslav, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza