2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:15

30.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nymburk se v Převýšově ocitl pod palbou, od vysoké prohry ho ochránil skvělý výkon gólmana


Branky


13

 

Tolik šancí v jednom zápase si Převýšov často nevytvoří. Proti Nymburku však spaloval jednu akci za druhou. Hrdinou zápasu se stal gólman Plaček, který si připsal první zápas v ČFL a řádně si ho užil. Vychytal několik tutovek Bastina a jeho kolegů, jenže na body to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bastin si na Plačkovi vylámal zuby

Proti poslednímu týmu tabulky začal Převýšov aktivně a už v páté minutě si vypracoval první šanci, když se podél pravé lajny prodral ke střele Živný, ale jeho pokus vyrazil Plaček nohou. V 10. minutě zabránil gólovým oslavám domácích ofsajd, ale rychle si spravili chuť, když o čtyři minuty později zakončoval střelou z vápna Živný – 1:0. Nymburští zahrozili nepřesným pokusem a v 19. minutě inkasovali druhý gól, když hrubku v obraně využil Bastin, který se prosadil po samostatném úniku – 2:0. Hostující gólman držel naděje Nymburka nadále, když ve 21. minutě vyrazil další samostatný únik, který podnikl Hynek, a ve 26. minutě včas vyběhl a zažehnal další akci. Akce střídala akci, ve 30. minutě vychytal Plačka Hynka, ve 36. minutě na něm v úniku ztroskotal Bastin a stejný hráč proti gólmanovi neuspěl ani ve 42. minutě.

Nymburk málem zdramatizoval konec zápasu

Netrvalo dlouhou a Plačka byl v akci i po změně stran, když zneškodnil další akci Bastina. V 72. minutě mohl zadělat na drama Artemuk, který trefil břevno. Mohlo by to být zajímavé, Nymburk by byl ve hře, přitom mohl prohrávat vysokým rozdílem. V závěru ještě několikrát zazářil Plačka, jehož výkon snesl opravdu přísné měřítko.



Sestavy


SK Převýšov
R. Dunda [-] - P. Veselka [-] , J. Černý [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Špidlen [-] - T. Hynek [-] (66. R. Doležal [-] ) , M. Zezula [-] (69. R. Korba [-] ) , T. Labík [-] (66. P. Novák [-] ) , T. Sedláček [-] (79. M. Kosař [-] ) - T. Bastin [-] (69. D. Bareš [-] ) , D. Živný [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - L. Nepovím [-] , F. Franc [-] , M. Daněk [-] , F. Stehno [-] (69. O. Jech [-] ) , M. Bodlák [-] , J. Hájek [-] , R. Novotný [-] , R. Artemuk [-] (81. M. Krumpholc [-] ) , M. Hlatshwayo [-] , M. Telnar [-] (85. M. Jungr [-] )

Počet diváků: 240. Rozhodčí: Šálková Helena - CIHLÁŘ František, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kunc

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: výhra domácích

Nymburk možná Převýšov potrápí, ale tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích