3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:30

30.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vzepětí ve druhém poločase! Králův Dvůr třemi góly otočil výsledek s Brozany


Branky


13

Zajímavý a napínavý boj se odehrál v Králově Dvoře. Domácí mužstvo nastoupili v kombinované sestavě, několik hráčů základní sestavy začalo na lavičce náhradníků. Brozany se dostaly do dvougólového vedení, jenže ve druhém poločase o něj přišly a v závěru inkasovaly rozhodující gól.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu se se Brozanům povedl

Úvodní čtvrthodina zápasu patřila domácím, kteří poprvé zahrozili v 7. minutě, když si za obranu seběhl Šlapák, ale Tvrdoň stihl včas vyběhnout, že ho následně balon trefil. V 16. minutě pak rozehrál rohový kop Kraus a našel Šebka, ten v ideální pozici hlavičkoval těsně mimo. Své slovo si vzaly Brozany a ve 34. minutě snahu dotáhly do úspěšného konce, když centr k zadní tyči zamířil k Šollarovi, od jehož nártu balon dolétl za záda Krčka – 0:1. Trvalo sedm minut a skóre se opět měnilo, rychlý protiútok vyšperkoval Benda přihrávkou na Slaničku, který placírkou nedal Krčkovi příliš šancí – 0:2. Ještě v závěru prvního poločasu se mohli Cábelíci dostat ke kontaktnímu gólu, ale Šebek opět mířil těsně vedle.

Obrat v podání Nováka, který dvěma góly otočil

Na začátku druhého poločasu si vytvořily šanci obě strany, nejprve se v 51. minutě neprosadil Veselý, o tři minuty později pak pokus Šlapáka zneškodnil skvělým zákrokem Tvrdoň. V 56. minutě už ale ani Tvrdoň situaci nezachránil, to se centr dostal ha hlavu Krause a kontaktní gól byl na světě – 1:2. Závěr zápasu pro sebe uzmul Rudolf Novák, který nejprve v 78. minutě využil zaváhání obrany – 2:2 a v 88. minutě po narážečce skóre definitivně otočil na stranu domácích – 3:2. Brozany tak nakonec odjely bez jediného bodu.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , M. Šlapák [-] (77. J. Matas [-] ) , T. Bohánek [-] , J. Ježdík [-] (90. D. Zelenka [-] ) , M. Kraus [-] , T. Šebek [-] , M. Procházka [-] , T. Břížďala [-] , M. Hell [-] , J. Bican [-] (46. J. Balšánek [-] )

SK Sokol Brozany
M. Tvrdoň [-] - . Freitas [-] , R. Cibulka [-] , J. Franc [-] (85. J. Stehlík [-] ) - P. Tichý [-] , M. Mešič [-] , L. Veselý [-] , L. Vopat [-] (61. C. Chukwuma [-] ) , I. Šollar [-] , R. Slanička [-] - J. Benda [-] -

ŽK: 53. M. Procházka , 69. T. Šebek - 80. P. Tichý , 83. R. Cibulka .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Kovářová Veronika - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: remíza

Vidím to na vyrovnaný duel a zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích