P. Rys 17.
. Essomba 46.
D. Laňka 50. (p.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2018 17:00

34.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov dokázal porazit i Štěchovice, rozhodující byl jeho nástup do druhého poločasu


Branky


17. P. Rys , 46. . Essomba , 50. D. Laňka (p.)
16

Předehrávaný zápas 34. kola zavedl Štěchovice, v čele s trenérem Zbyňkem Bustou do Benešova, který je na jaře ve velmi dobré formě. Nakonec ji svěřenci trenéra Romana Veselého prokázali, když svého nedalekého soupeře porazili 3:0. Rozhodující byl dvougólový nástup domácích do druhého poločasu, když se dostali do třígólového pohodlného vedení. Na Štěchovicích bylo zřetelně viditelné, že je kádr zkosen řadou zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tetour chytal spolehlivě

Úvodní oťukávání příliš nebezpečné nebylo, odražený balon napálil Brejcha do hráče před ním, po centru Hurky chybělo Neubergovi několik centimetrů k ohrožení Vašáka a na druhé straně mířil Batka pouze do míst, kde se vyskytoval Tetour. Gól padl v 17. minutě Hurka rozehrával několikátý rohový kop Benešova a centrem našel hlavu Ryse, který se probojoval do hlavičkového zakončení a z blízkosti se nemýlil – 1:0. Vedení bylo ohrožené vzápětí, když se Štěchovice dostaly do rychlého brejku a po jedné z přihrávek ve vápně tečoval domácí obránce balon těsně vedle brány.

 

Naopak ve 21. minutě neměl Benešov daleko ke zvýraznění vedení, když se balon dostal k Essombovi a Vašák i s notnou dávkou štěstí dokázal vyrazit balon do zámezí. Následovala méně výrazná pasáž, ve 35. minutě se objevil v celkem dobré pozici Štědronský, kterého stihl ubránit jeden z obránců. Odpověď Benešova byla pohotová, pokus Hurky vyrazil Vašák jen k Rysovi, jehož dorážka mířila mimo. V úplném závěru prvního poločasu si hosté vytvořili svou největší šanci, když Sulík obešel obránce a řádně prověřil pozornost Tetoura, který k dobrému zákroku přidal i klíčové odpinknutí balonu před dobíhajícími hráči.

Rychlý nástup byl rozhodující

Po návratu na hřiště to zkusili domácí se zvýšenou aktivitou, která vedla k rychlé brance. Už ve 46. minutě totiž dostal přihrávku Essomba a tváří v tvář proti Vašákovi uspěl – 2:0. I v tomto případě se hosté pokusili rychle odpovědět, jenže Batka z dálky mířil nad břevno. Následovala poněkud zajímavá situace, když po rohovém kopu svedli souboj Volešák se Zákostelským a k překvapení obou týmů ukázal rozhodčí na penaltový puntík, následné penalty se ujal Laňka, který Vašáka překonal a v 51. minutě zvýšil na rozdíl tří gólů – 3:0. Za velmi nepříznivého stavu Štěchovice zbraně nesložily, v 56. minutě našel Batka Nováka a ten i za přispění Tetoura orazítkoval tyč. Čtyři minuty poté centroval Sulík z pravé strany a našel Batku, ten sice mířil mimo dosah Tetoura, ale zároveň i těsně vedle.

 

Benešov se náporu ubránil a začal opět hrozit, v 66. minutě si Laňka narazil balon s Essombou a mířil těsně mimo. O pár vteřin později Laňka opět unikl obraně a prověřil Vašáka, který následně zabránil jednomu z hráčů v gólové dorážce. Velmi aktivní Laňka si během pěti minut dokázal vytvořit i třetí šanci, když se mu povedlo i v další akci pláchnout obráncům, dokázal překonat i Vašáka, ale toho zastoupil na brankové čáře Jakobovský. Symbolický moment, který prokázal, že Štěchovice nemají svůj den, nastal v 72. minutě, když se Batka řítil sám na Tetoura, ale v klíčový moment nezaviněně upadl. V závěru si vypracoval šanci střídající Hampl, když unikal sám na Vašáka, ale ten i v tomto momentu vytáhl pohotový zákrok.

 

Zdroj: www.fotbalstechovice.cz



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , D. Laňka [-] (84. Z. Vrňák [-] ) , P. Rys [-] (89. O. Machač [-] ) - J. Neuberg [-] , O. Brejcha [-] , V. Engelmann [-] , P. Čapek [-] , P. Haitl [-] , M. Hurka [-] (67. J. Vosáhlo [-] ) - . Essomba [-] (78. P. Hampl [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - J. Košata [-] , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] , L. Jakobovský [-] , P. Příhoda [-] (38. M. Šum [-] ) , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] (75. P. Hovorka [-] ) , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , L. Novák [-]

ŽK: 33. . Essomba , 41. P. Haitl , 69. P. Rys - 10. M. Sulík , 50. L. Batka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Váňa Josef - KREJSA Josef, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Michal Kunc

Expert: Jakub Balšánek
Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí na hezkém hřišti více věřím domácímu mužstvu. Branku určitě vstřelí jeden z nejlepších hráčů soutěže Pája Čapek.