R. Zahrádka 14. (p.)
P. Janda 71.
P. Janda 79.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 13:30

29.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová má na Litomeřicko políčeno! Cestu za druhou tříbodovou výhrou sezóny řídil Petr Janda


Branky


14. R. Zahrádka (p.) , 71. P. Janda , 79. P. Janda - 90. D. Surmaj
19

Jihočeský celek dal zapomenout na předešlá nepovedená představení, gólman Kratochvíl přišel o nulu až v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížová nakročila za výhrou

Od pátečního večera bylo známo, že žádný další celek kromě Nymburku a Čížové navíc z ČFL nesestupuje díky faktu, že z druhé ligy nepadá ani jeden celek patřící do české části při rozdělení klubů na české a moravské. S vědomím, že můžou produkovat fotbal nesvázaný obavou, zda neuvíznou na dodatkové sestupové pozici, se hosté zhurta pustili do týmu Čížové od samotného začátku. Situace ze třetí, sedmé, deváté i desáté minuty volaly po změně stavu. Litoměřičtí ale opět selhávali v zakončení.

 

Změna stavu nakonec nastala na druhé straně, když se ve 14. minutě z pokutového kopu prosadil domácí Roman Zahrádka. Jako penaltový posoudil hlavní sudí souboj Dominika Šustra s Petrem Jandou, který vypadal díky pádu domácího kapitána do vrat dramatičtěji než skutečně byl. Však rozhodnutím byli překvapeni  nejen naši hráči, ale i řada příznivců domácího celku. Od této chvíle se již hosté nedokázali vráti ke své hře z úvodních minut střetnutí a začali se trápit nejen ve finální fázi. Na jejich kopačky se vkrádala nervozita a soupeř vycítil, že by mohl v soutěži podruhé naplno bodovat právě a znovu s Litoměřickem

 

Surmaj jen pokazil radost gólmanovi

Po střídáních i změnách v rozestavení hosté opět kolem šedesáté minuty získávali půdu pod nohama a šturmovali ke zteči, jejímž výsledkem měl být obrat, ve který stále věřili. Jak už se někdy stává, může při tlaku docházet k nepřesnostem v rozehrávce a jednu takovou využil Petr Janda, když po brejku obdržel ideální přihrávku, ze které doklepl v 71. minutě míč do prázdné branky. Situaci již byla pro Litoměřicko kritická, ale podobu zmaru dostala za dalších osm minut, když již podruhé byl proti hostujícímu týmu odpískán pokutový kop. Plachý si však s ním dokázal poradit a střelu Dvořáka u své pravé tyčky zneškodnil.

 

Akce však pokračovala, podél brankové čáry se prosmýkl Janda a svoji druhou brankou dne definitivně utnul hostující snahy na zvrácení výsledku. V poslední minutě ještě svým desátým gólem v sezóně již pouze korigoval konečné skóre David Surmaj po ukázkové kombinační akci přes celé hřiště. 

 

Zdroj: fklitomericko.cz



Sestavy


TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - R. Zahrádka [-] (69. P. Vávra [-] ) , F. Vacovský [-] , M. Rozhoň [-] , D. Pedro [-] , D. Novák [-] - P. Janda [-] , L. Bálek [-] , B. Havel [-] , L. Mudra [-] , L. Dvořák [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - R. Dvořák [-] , D. Surmaj [-] , P. Valenta [-] , N. Husenský [-] , L. Maršálek [-] (89. M. Novotný [-] ) , Š. Kacafírek [-] (62. V. Marchuk [-] ) , J. Trýzna [-] , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-] (51. A. Zbudil [-] ) , D. Zdržálek [-] (40. P. Výborný [-] )

ŽK: 21. L. Mudra , 21. B. Havel - 47. R. Dvořák , 78. L. Maršálek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Ježek Václav - NOVOTNÝ Zbyněk, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Kamil Hajdušek
Tip experta: remíza

Litoměřicko se snaží hrát kombinačně, což v Čížové moc nejde, proto si myslím, že domácí ubrání remízu a pokusí se urvat druhý bod v penaltovém rozstřelu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů