Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 10:30

28.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci sestřelili Dobrovici bůrem


Branky


25

V utkání 28.kola Fortuna ČFL čekal na králodvorské Cábelíky těžký soupeř, mužstvo FK Dobrovice, se kterým na domácím hřišti zatím vždy jen remizovali a ve vyrovnané tabulce na ně soupeř ztrácel pouze 1 bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po oboustranně opatrném úvodu se z první šance hosté dostali už v 11.minutě do vedení, když oblouček za domácí obranu šikovně píchl hostující Kostka před brankářem Krčkem a odražený míč následně uklidil do prázdné branky – 0:1. Domácí se postupně otřepali a po krásném centru Krause trefil Ježdík hlavou jen břevno hostující branky. Na druhé straně domácí Krček zlikvidoval nebezpečnou střelu Volfa na přední tyči. Ve 32.minutě bylo vyrovnáno, JAKUB BALŠÁNEK přehodil špatně postaveného Dědka neuvěřitelným obloučkem z více než 40 metrů poté, co dobrovický brankář vyrazil na velké vápno odkopnout míč před Šlapákem. Dědek sice stihl zacouvat zpátky na brankovou čáru, ale padající balon mu zřejmě díky oslnění prošel pod rukama do sítě – 1:1.

 

To však nebylo vše, ve 34.minutě se aktivně hrající Balšánek uvolnil na hranici pokutového území a jeho tečovanou střelu zlikvidoval na brankové čáře rukou obránce Tvaroha a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten bezpečně proměnil domácí Martin KRAUS a poslal Cábelíky do poločasového vedení 2:1.

 

Začátek 2.poločasu opět patřil hostům, ale pozorná obrana domácích v čele s brankářem Krčkem odolávala, po rohu Soběslavovi nejdříve neprošlo zakončení na zadní tyči, pak domácí odvrátili i jeho centr, ale k odraženému míči se dostal Bernát a ani nadvakrát nepropálil brankáře Krčka. Heslo NEDÁŠ – DOSTANEŠ opět platilo, z rychlého protiútoku v 61.minutě předložil Procházka míč před odkrytou branku a Martin ŠLAPÁK se konečně trefil – 3:1.

 

O 5 minut později si dobrovická obrana ve vápně počínala nedůsledně, k míči se lacino dostal Šlapák, který z prostoru penaltové značky branku o kousek přestřelil. Jenže jen o chvíli později už je další šance proměněna. Z levé strany postupoval téměř sám na bránu JAKUB BALŠÁNEK a po zemi obstřelil Dědka – 4:1. V 77. minutě se po rohu dostal k odraženému míči MARTIN KRAUS a zblízka se dnes prosazuje už podruhé – 5:1. Zbytek utkání se již dohrál bez větších šancí a Cábelíci si tentokrát po vysoké výhře připisují na domácím hřišti 3 body. Výsledek sice neodpovídá průběhu zápasu, ale na to se historie neptá.

  

Stats: 

Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 1:6.

Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:9. 

 

Zdroj: FB FK Kraluv Dvůr

 



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Matas [-] , M. Šlapák [-] (70. R. Novák [-] ) , D. Zelenka [-] , J. Ježdík [-] (68. J. Bouček [-] ) , J. Balšánek [-] (77. J. Bican [-] ) , T. Šebek [-] (79. J. Černý [-] ) , M. Kraus [-] , M. Hell [-] , M. Růžička [-] , M. Procházka [-] (77. T. Bohánek [-] )

FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , D. Kostka [-] , J. Novák [-] (74. M. Sedláček [-] ) , P. Bernát [-] (62. J. Schubert [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] (68. R. Žaloudek [-] ) , A. Fotr [-] (56. D. Pelyak [-] ) , P. Tvaroha [-] , O. Soběslav [-] , M. Volf [-]

ŽK: 35. P. Tvaroha , 44. M. Volf .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Štěpanovský
Tip experta: remíza

Hodně důležitý zápas pro obě mužstva. Tipuji vyrovnaný zápas s remízovým koncem.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích