1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

28.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas Benešova rozhodovaly opět penalty. V nich uspěli domácí


Branky


25

Benešov na jaře remízové výsledky přitahuje jako magnet!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov hrál více s míčem, ale šance si nevypracoval

Převážná část zápasu se odehrávala mezi vápny, oba týmy preferují hru ze zajištěné obrany s využitím rychlých protiútoků. Hosté měli v některých fázích hry míč častěji na kopačkách, ale branku Krátkého prakticky neohrozili. Více šancí si vypracovali domácí. Tu největší měl ve 20. min. Vaňous, který si navedl získaný míč v poli před vápno, dobře vystřelil, ale jeho pokus zastavila tyč. V závěrečné minutě úvodní části hlavičkoval po rohovém kopu Nágl, ale v mnohem lepší pozici byl za ním nabíhající nekrytý J.Chleboun, jenž by asi pohodlně otevřel skóre.

Ani druhý poločas branku nepřinesl

 Podobně začal i druhý poločas, Ústí se dostalo do tlaku a v 47. min. se po rohu a hlavičce J.Chlebouna vyznamenal gólman Tetour. V 49. min. si na výtečnou průnikovou přihrávku Habrmana naběhl do vápna Souček, pokazil však střelu. Poté se hra opět vyrovnala, hosté předvedli několik pohledných akcí ve středu hřiště, ale výborně hrající obrana Ústí je k ohrožení branky Krátkého nepřipustila. Byli to naopak domácí, kteří výčet nadějných příležitostí tohoto zápasu uzavřeli. V 73. min., si na centr Langera naběhl opět velmi dobře hrající Nágl, jehož hlavička jen těsně minula branku.

Penalty pro domácí

Velmi zajímavý a kvalitní zápas tak dospěl do penaltového prodloužení. V této disciplíně má Jiskra zatím negativní bilanci, ale její obavy brzy rozptýlil gólman Jakub Krátký, který v druhé a třetí sérii skvěle vychytal Vosáhla i Hůrku. Všichni aktéři Jiskry (Nágl, Falta, P.Chleboun) byli úspěšní, ale první mečbol M.Krátký nevyužil. Definitivní pojistku na veledůležitý bod navíc zařídil v páté sérii suverénně Patrik Langer.

 

 

Autor: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (vedoucí mužstva): "Sobotní zápas o zajištění klidu pro závěr soutěže přinesl velmi zajímavý fotbal. Není divu, hosté patří na jaře k vůbec nejlepším celkům soutěže. Daří se i svěřencům trenéra Chudého a tak se téměř 400 diváků nenudilo, i když se gólu v základné hrací době nedočkali. Vítězství nad kvalitním soupeřem vždy potěší, naděje na posun do středu tabulky výrazně vzrostla díky velmi dobrému výkonu celého mužstva. V příštím kole nastoupí Ústí na hřišti zatím posledního Nymburka. Toto utkání se hraje v neděli 27. 5. od 17.00 hod."

SK Benešov
Roman Veselý (trenér): Náš výkon špatný nebyl. Byli jsme fotbalovějším týmem, hráli jsme po zemi, ale branka tomu chyběla. Myslím si, že v případě neuznaného gólu se o ofsajd nejednalo.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Pazdera [-] (88. M. Coufal [-] ) , O. Skalický [-] , Z. Vaňous [-] (89. M. Krátký [-] ) , A. Nágl [-] , J. Souček [-] , V. Habrman [-] (61. L. Smejkal [-] ) , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , D. Laňka [-] (90. J. Vosáhlo [-] ) , P. Rys [-] - J. Neuberg [-] , D. Kozel [-] , O. Brejcha [-] , V. Engelmann [-] , P. Čapek [-] , P. Haitl [-] - . Essomba [-] (77. M. Hurka [-] )

ŽK: 15. J. Souček , 42. Z. Vaňous , 83. L. Smejkal - 51. J. Zákostelský , 59. D. Laňka , 66. O. Brejcha , 83. P. Haitl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VÁŇA Jan - ULRICH Tomáš, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Štěpanovský
Tip experta: výhra hostů

Pro obě mužstva moc důležitý zápas. Myslím, že Benešov tenhle zápas,ale zvládne a odveze si tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích