1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 13:30

27.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nejhorších týmů ovládl Nymburk, za který v závěru nastoupil i trenér Kabyl


Branky


17

Souboj dvou týmů z chvostu tabulky příliš fotbalové krásy nenabídl. První poločas se odehrál v pomalém tempu a více se vydařil Nymburku, který dvakrát udeřil. Po přestávce se diváci dočkali lepší podívané, Čížová však svou přesilovku nevyužila. Do zápasu nastoupil i trenér Jiří Kabyl a zpestřil závěr zápasu, když na hřiště přišel v 90. minutě a o dvě minuty později byl střídán znovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi pomalý rozjezd zápasu

První minuty patřily Nymburku, který zahrozil hned po rozehrání a poté se ve třetí minutě dostal do vedení, když Artemuk spolupracoval s Kučabou, který se zjevil v dobré pozici a přesně umístěným pokusem vstřelil první gól – 0:1. Další šanci měli na svědomí opět hosté, když se na pravé straně Artemuk odpoutal od Helda a našel Telnara, jenže v tomto případě Kratochvíl vytáhl dobrý zákrok. Ani v dalších minutách se obraz hry nezměnil, hrál se fotbal téměř bez soubojů a emocí se šancemi hostů, postupně neuspěli Telnar, Artemuk a ani Nepovím, který vyslal rovnou tři pokusy. Zvýšení vedení se Nymburk přece jen dočkal, když hráči Čížové nechali pohodlně zakončit Artemuka – 0:2. První větší šanci do pak domácí vypracovali ve 41. minutě, pokus Vávry ovšem jeden z hráčů odkopl.

Kontaktní gól Čížová vstřelila pozdě

Po výměně stran se hned na úvod pakoval ze hřiště Houžvička, když jako poslední obránce fauloval Nečase a viděl červenou kartu. Kromě přesilovky rozehrál domácí Jirouš přímý kop ze skvělé pozice, ale mířil mimo podobně jako později Held. Postupem času přece jen tempo vyrostlo, ale gólmani nemuseli zasahovat. Definitivní pojistce byli hosté blízko v 74. minutě, když Stehnův pokus Novák tečoval a balon se odrazil od tyče. V 81. minutě zakončoval jemně Bálek a balon mířící za záda Přibyla mířil jen těsně mimo. Čtyři minuty před koncem se zrodila zápletka, když Kočí i s pomocí tyče snížil – 1:2.

 

To však bylo z fotbalových momentů vše a následovalo epizodní střídání za účelem zdržování. V rámci střídán zamířil na hřiště trenér Jiří Kabyl (r. narození 1965) v 90. minutě, krátce se proběhl po hřišti a ve druhé minutě nastaveného času byl opět střídán. I díky tomu hosté vedení udrželi a připsali si druhou tříbodovou výhrou v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Michal Kunc (redaktor přítomný na zápase): Zajímalo mě, jak budě zápas vypadat a nebylo to to, co jsem si představoval. Čížovou jsem v posledním měsíci vidět třikrát, Nymburk jednou a z obou týmů mi přišlo, že jsou schopné odehrát dobrý zápas. Ale vzájemné střetnutí bylo opravdu bídné. Sice se nehrálo o nic, což samo o sobě není moc motivující, ale především první poločas vypadal, že si hráči přišli vyklusat. To se sice postupně zlepšilo, ale celkově to rozhodně nebyl zápas na úrovni třetí ligy, možná ani krajského přeboru. Jen to potvrzuje to, že by ČFL měla mít méně účastníků a divizi taktéž. Vůbec se nedivím, že mezi druhou a třetí ligou je takový rozdíl a že je třetí liga tak vyrovnaná, protože tolik hráčů na tuto soutěž, aby mohli konkurovat pěti nejlepším, prostě není.




Sestavy


TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - D. Novák [-] , F. Vacovský [-] , D. Pedro [-] (59. B. Havel [-] ) - P. Janda [-] (35. R. Zahrádka [-] ) , R. Nečas [-] , M. Kočí [-] , L. Dvořák [-] , P. Vávra [-] (46. L. Bálek [-] ) , M. Held [-] (77. L. Mudra [-] ) - M. Jirouš [-]

SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - R. Artemuk [-] (59. R. Novotný [-] ) , M. Houžvička [-] , L. Nepovím [-] , M. Telnar [-] , T. Chlapec [-] , M. Daněk [-] , F. Stehno [-] (90. J. Kabyl [-] ) , M. Kučaba [-] , J. Hájek [-] , F. Franc [-]

ŽK: 79. L. Bálek - 88. F. Stehno . ČK: 50. M. Houžvička .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - SVOBODA Radek, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Patrik Růžek
Tip experta: výhra domácích

Čížová vyhraje a Nymburk pošle definitivně ke dnu. Tip: 2:0