M. Volf 30. (p.)
M. Volf 85.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

27.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Návrat trenéra Hejda do Dobrovice! Ve velmi důležitém boji pak jeho mužstvo porazilo Zápy


Branky


30. M. Volf (p.) , 85. M. Volf - 38. P. Růžek
18

Série poněkud nevydařených zápasů dostala fotbalisty Dobrovice pod velký tlak a do bojů o udržení. Zápas se Zápy tak byl velmi důležitý. Na trefu Volfa z penalty odpověděl ještě v prvním poločase Růžek, ale domácí střelec si nechal svou druhou a nakonec vítěznou trefu na závěr zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Růžek dokázal vyrovnat

Začátek utkání se nesl podle papírových předpokladů, do prvních náznáků šance se dostávali zápští a ve 24. minutě měl jejich první obrovskou šanci Jelínek, který ale naštěstí pro domácí těsně netrefil branku gólmana Dědka. Ve 30. minutě zahrál po Tvarohově bombě hostující Svoboda ve vápně rukou a domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop. K tomu se postavil kanoýr Volf a penaltu proměnil, i když hostující gólman vystihl směr jeho střely. Hned ve 32. minutě ale mohlo být vyrovnáno, když domácí obrana zapomněla na Pitáka, jeho pokus ale gólman Dědek vyrazil na roh.

 

Ve 38. minutě se Zápy ale už vyrovnání dočkaly. Václav Svoboda výborně rozehrál přímý kop a Patrik Růžek přesnou hlavičkou překonal domácího brankáře, který byl proti jeho zakončení bez šance. Ve 43. minutě agilní Svoboda hezky obstřelil zeď, jenže Dědek byl u tyče včas a vyrazil míč před sebe. Hosté pak ve vzniklém závaru faulovali a přišli o míč. První poločas tak skončil remízou. Dobrovičtí působili jako pokropení živou vodou a předváděli výrazně lepší výkon než v posledních kolech, kdy to kolikrát vypadalo, že je fotbal ani moc nebaví.

 

Trefa Volfa přinesla tři body

Ve druhém poločase hra ztratila tempo, přibylo nepřesnotí a bojovalo se hlavně mezi oběma vápny. Dobrovičtí se soustředili především na branění nadějného výsledku, což se jim dařilo výborně, protože hosty k ničemu nepouštěli. A v 85. minutě se dobrovický stadion otřásl nadšením v základech. Marek Volf si našel prostor v šestnáctce a po Tvarohově vymazlené uličce se trefil po zemi přesně k tyči. Hostům už zbývalo do konce zápasu minimum času s výsledkem něco udělat a už se jim to ani do závěrečného hvizdu nepodařilo. Dobrovice tak po čtyřech porážkách v kritické chvíli zabrala a poprvé v historii silné Zápy porazila. Třetí tým ČFL se ve druhé půli k ničemu nedostal, domácí si počkali trpělivě na šanci a tu i proměnili. Zaslouženě si tak mohli užít aplausu domácích fanoušků. Trenér Hejno zažil vítěznou obnovenou premiéru.

 

Zdroj: www.fkdobrovice.cz



Sestavy


FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , D. Kostka [-] (66. D. Pelyak [-] ) , J. Novák [-] , P. Bernát [-] (64. D. Miškovský [-] ) , T. Osvald [-] (86. M. Sedláček [-] ) , J. Krystan [-] (83. R. Žaloudek [-] ) , A. Fotr [-] , P. Tvaroha [-] , O. Soběslav [-] , M. Volf [-]

SK Zápy
L. Frydrych [-] - K. Piták [-] (66. V. Hron [-] ) , P. Putz [-] , D. Zoubek [-] , V. Svoboda [-] , J. Eliáš [-] , M. Jelínek [-] , T. Jablonský [-] , J. Duben [-] , P. Růžek [-] , M. Novák [-]

ŽK: 41. M. Routek , 48. D. Kostka , 90. L. Dědek - 50. M. Novák .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Klupák Petr - VAŇKÁT Zdeněk, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Patrik Růžek
Tip experta: výhra hostů

Zápy vyhrají a udrží si třetí místo v tabulce. Tip: 1:2.