O. Kejha 84.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

27.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrudim urvala v penaltách druhý bod a její náskok právě o tento rozdíl narostl


Branky


84. O. Kejha - 50. O. Kesner
18

Jirny zachránil od porážky v devadesáti minutách stabilně výborně hrající Kejha, v rozstřelu ale už uspěli hosté. Chrudim na čele má čtyři body k dobru oproti druhému Velešínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V neděli 13.5.2018 na sebe narazila mužstva SK Viktorie Jirny a MFK Chrudim. Hosté byli v tomto utkání papírovým favoritem, ale také věděli, že domácí mají svou tvrz nedobytnou a jen tak se od nich body nevozí. Utkání začalo z obou stran opatrně. Hrálo se od vápna k vápnu, ale vyloženější šance nepřicházely ani na jedné straně. Fotbalovější byli Chrudimští. Drželi míč na svých kopačkách a snažili se o kombinace. Domácí spíše čekali na brejk a na chybu lídra tabulky. Poločasový výsledek tak byl bezbrankový a tak se druhý poločas začínal od začátku. 

 

K+K skórovali

V 50. minutě vracel míč před dotírajícím Mastíkem směrem na domácího brankáře jeden ze zadáků domácích, toho využil Kesner a sám za obranou překonal domácího brankáře Aleksandrova. Hosté chvíli reklamovali ofsajd. Asistent si totiž nevšiml nahrávky domácího hráče a zvedl praporek. Rozhodčí Urban však celou situaci viděl jinak, svého asistenta opravil a gól uznal - 0:1.

 

Hosté kontrolovali hru a vytvořili si i možnosti k zakončení. V 75. minutě Kopecký obešel obránce domácích, ale jeho střela skončila jen na spojnici domácí branky. Další šanci domácích a to hlavičku Rybičky domácí brankář kryl. Hosté mohli výsledek navýšit, ale již se jim nepodařilo své možnosti přetavit v gólový efekt. Naopak domácí vyrovnali z ojedinělé akce ze standardní situace v 85. minutě.

 

Chrudimští si nepohlídali dlouhý nákop, soupeř vyhrál hlavičkový souboj a poslal míč před Mrázkovu svatyni. Tam chrudimský brankář ještě střelu vyrazil, ale na dorážku Kejhy již nestačil - 1:1. Domácí tak z minima vytěžili maximum a vyrovnáním si zajistili minimálně bod.

 

O druhý důležitý bod se hrála dovednostní soutěž na pokutové kopy. Při ni vynikl brankář Mrázek který hned tři pokutové kopy kryl. Do konce soutěže je tak vše stále otevřené a Chrudimští si nadále udržují čtyřbodový náskok před druhým LOKO Vltavín.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Sestavy


SK Viktorie Jirny
-. Aleksandrov [-] - J. Procházka [-] , L. Hruška [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] - J. Vondráček [-] , L. Křeček [-] (79. M. Parys [-] ) , M. Mareš [-] , S. Honcharenko [-] - D. Tokar [-] (61. M. Stockner [-] ) , R. Stöckner [-] -

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] , O. Kesner [-] (58. D. Vodrážka [-] ) , P. Rybička [-] (76. D. Vašulín [-] ) , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , D. Vavrouš [-] , L. Mastík [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Urban Michal - NOVOTNÝ Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Patrik Růžek
Tip experta: remíza

Chrudim opět ztratí body a na penalty vyhrají domácí. Tip: 2:2.